zeynepcelikss nasil gidiyor? şikayetleriniz cinsiyetiniz neler? biz 19+1 olduk. daha cinsiyt öğrenemedik. ilk hamileliğim 2 gundur yeni kıpırtı hissediyorum 🤗🥰❣🐣
Busradonmezus zeynepcelikss ben de kıpırtı hissediyorum böyle gaz gibi..hissetmeyenler çok endiselenmesin çünkü çoğu zaman uyuyor bedenimiz. Cinsiyetini 14te ogrendik. Kiz evladım olacak insallah.
elif00000 zeynepcelikss bende hissediyorum arada pıt pıt karnimda sanırım artık bu haftalarda hissettiğimiz bebeğimiz gaz falan degildir😁😁😁
Annnnneeesss zeynepcelikss 19+5 olduk hayırlısıyla. Mide bulantılarım hala devam ediyor ve prilam içiyorum. Tekmelerini hissediyorum allaha şükürler olsun. Alışverişe bile başladım ama ufak ufak. Detaylı ultrosonu heyecanla bekliyorum. Cinsiyetimiz kız ❤️ Doğum 1-3 ağustos arası gözüküyor ama ben sezaryen düşündüğüm için bir hafta belki öne alabilirim .
zeynepcelikss Abcde12_ Annnnneeesss Pamuk123 elif00000 Busradonmezus Evet icimde gaz baloncugu patliyormuş gibi oluyor. bende ikilemde kaldim. bana mi oyle geliyo diye.. cok heycanli bisey. resmen yaşadığını bi canli oldugunu hissettiriyor bize 🐣❣🥰
Pamuk123 Benim kızım olacak inşallah 17. Haftada netleşti 🌸💜 valla benim ara ara 16. Haftadan beridir kelebek kanadı gibi çırpma gibi bi his oluyor çok tekme tarzı değil sağlıkla gelsin minnoşlar🌝
Kumralbela Annnnneeesss Allah bağışlasın canim🙊ilk bebeginmi bende sezeryan düşünüyorum nasip olursa sezeryan bir hafta önce olup 39 dami oluyor
Alisk zeynepcelikss bende daha fazla hareket hissetmeye başladım❤️ Kız bebis bekliyoruz ağustos ilk haftası görünüyor doğumumuz. Zaman hem çok hızlı hem hiç geçmiyormuş gibi 👧🏻
zeynepcelikss Alisk evet, bazen diyorum resmen yolu yariladik 4bucuk aylik olduk.. sonra diyorum daha 4bucuk ay daha var..🤗
Aag123 zeynepcelikss 19+4 olduk biz 🐣 benimki yaramaz biraz sürekli hareket ediyo karnıma dokunup konuşunca duruyo 😂
zeynepcelikss Abcde12_ detayli ulturason 18-24 arasi diye biliyorum. devlet hastaneleri 1 bcuuk ay sonraya randevu verdi bana. çok geç oluyor. oyuzden gitmicem
zeynepcelikss Busra221 ben 19+1 im temmuz sonu ağustos başı demişti bi hemşire. nasip gene gorcez bakalim. umarim 9 aydan önce doğmaz. Erken dogum olmasinda
Zehra- Bizde tam 19 olduk cinsiyetimiz kız bizdede sanki içerden pıt pıt şeyler yapıyor çok heyecanlıyız
zeynepcelikss Zehra- detayli ulturasona bilmiyorum ne zaman gireceğim. bu önümüzdeki hafta ayarlamaya calisacagm nasipse.. Cinsiyet öğrenemedik evet
Cigdemveminik zeynepcelikss merhaba bizde 19+6 yız allah nasip ederse bi kızım olacak hareketlerşni hissediyorm 🥰
Konuk Bizde 19 haftalık olduk çok şükür 2 agustos dogum gözüküyor nasipse inşallah 🙏 oglum olacak 👶🏼 hareketini ilk 17 haftalıkken pıtt pıtt diye hissettim emin olamadım ama sonra dedım oglumun tekmeleri 😍