Emek Asiri hareketlerini hissediyorum hatta öleki harika bisey olsada asiri rahatsizlik verici boyutta sag tarafinda hep ve tuvaletimi getiriyo aranizda boleseyler yasayan varmi 😒 hareketler normalmidir
my_babe Emek bende 30+4 oldum canım iki gündür hareketlerinde azalma var neden böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️
Glten Emek ben beeenn o kadar hareket ediyor ki bazen fena canımı acıtıyor birde öyle bi tuvaletimi getiriyor ki altıma yapıcak gibi oluyorum gidiyorum bi damla geliyor kendi kendime diyorum bunun için mi böyle oluyorum 😁
MerveYarennn my_babe endişelenmek yokkk kızlar bazen benim kızım 2-3 gün oynamıyor fazla sonra bi başlıyor böyle oh çekiyorsun
MerveYarennn Evet çok normal ben 34 haftalığım 31 haftalıktan beri hep senin dediğin şekilde bazen içerde takla attığını falan düşünüyorum 😂
Emek Glten evet dogum pozisyonundami kafasi eger oleyse mesaneye baski yapiyomus bende ole hissediyorum kosarak gidiyorum bikac damla oluyo kafadan baski yaparmis hareket etmesi mutluluk verici tabi ama can acitiyo 🤣😕