iyimserr canım folik asite ara verme doktor demiştir ne kadar süre kulanılcagını bebegin tutunması ve gelişimi için Bi vitamin inan benim 15 gün gecikmem oldu cok test yapıldı evdede yaptım hep negatifdi neyse artık merak ediyordum bebek yok adet yok acaba hastamıyım DİE en sonunda işinde iyi olan Bi doktora gittim o bana gec döllenme lerde böyle oldugunu söyledi test yaptı ve hamile oldugumu söyledi eger saglıklıysan adetinde olmuyorsa hamilesindir panik yapma demişti öylede oldu kese bizim 5+2 de görüldü 6+2de bebegimi gördüm 8+2de kalp atısını duydum darısı bekleyenlerin basına olsun ilk hamileligim hiç Bişey bilmiyorum son adetime göre 12 haftalık ama döllenmeye göre 9 haftalıgız bu 3 haftalık gerilik Bi kac doktor degişikliği yapmama sebeb oldu geç döllenme oldugunu bilmeden söylemeden gelişim geriligi var kürtaj ile alalım dediler dünyam basıma yıkıldı hemen Baska doktora gittim suan düzenli gittigimiz 3 doktorumuz var sizde 1 doktor ile kalmayın tavsiyem 🙏🏻biraz uzun oldu k. Bakma