Busbus2684 Kızlar merhaba iyi akşamlar, 19 haftalık hamileyim, bugün kaşığımda pıt diye bişey oldu aniden, diyorlar ya hani baloncuk patlar gibi öyle bişey, tekme mi oluyo bu ne oluyo ☺️ Birden ağlıcağımı gülceğimi bilemedim 🤷♀️ Size yazayım dedim ☺️
annee27 Busbus2684 bebisin seni uyarmis 🤗🤣😊🎉 simdi bu devamli olacak annesi bana yaptigi zaman oturma seklimi duzeltiyorm acaba begenmedimi sıkıstrdmmi diye 🤣🤣🤣 bazen hissedemeyincede onun vurdugundaki sekillere burunuyorm hele sevmedigi bi durusm var mutlaka baloncuk patlatr gbi tekme atiyor. Sende bunlari hafizaya belirle bazen yeri geliyor hareket olmuyor insan tedirgn oluyor. Cikolata yiyip onu sinirlendrp tekme atmasini sagliyorm tabi riskli hicbisey yapmadan 😊
Busbus2684 Birden böyle hissetceğimi düşünmemiştim hiç 💕 değişik bi duyguymuş ☺️ Allah’ıma şükürler olsun 😊 aslikls3 birden böyle hissetceğimi düşünmemiştim , 💕 çok değişik bi duyguymuş. Allah’ıma şükürler olsun, sağ Salim doğsunlar da inşallah ☺️
aslikls3 Busbus2684 çok güzel bir duygu gerçekten ben de 19+2 de hissetmiştim oğlumun hareketlerini çok duygulanmıştım 😍 çok mucizevi Harika bir duygu sağlıkla gelsinler inşallah 🌺🌺
Nur_3 Bende 19 haftalığım kızım var ❤️ nerdeyse 16.haftamdan beri hissediyorum.. Bebeğin artık hareket etmeye başlamış olabilir... ❤️
Busbus2684 annee27 evet aynı baloncuk patlar gibi oldu, bi an n’oluyo dedim, ağlıcağımı gülceğimi bilemedim ☺️🤷♀️ Sol kasığımda pıt yapıverdi birden 🥰
Busbus2684 Böyle hissetceğimi düşünmemiştim hiç 💕 değişik bi duygu gerçekten, allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️