Kbrbydk Dilankenger canımın içi😍😍güzel arkadasim😘😘😘 evet herseyin sonu sabir, çok sabrettim ama sonuna o kadar değdi ki... Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin canım😛😛haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum👍👍
Usluglhn Kbrbydk gözünüz aydin zorlu yolculuk sonrasi melegine kavusmussun ne guzel 😍 o an bebegin kanala girdigini hissettin mi
Kbrbydk Usluglhn çok teşekkür ederim canım😍evet hissettim gerçekten kafasını vajinada semsert oldu oturamadim o an istifra ederken
Medihammm4220- Bende bir haftadır serklajlıyım ve 18+1 deyiz daha rabbim bizede nasip etsin Allah analı babalı büyütsün bebişinizi sürekli yatıyorum oturmaya bile korkuyorum
Kbrbydk Medihammm4220- allah razı olsun😍😍oturma canım ne kadar az baskı o kadar iyi. Surekli uzanmaya bak.ayaklarin popon yukarda olsun hep😘😘
Raziye42 Kbrbydk amin inşallah canım bende serklajlıyım 18 haftalık olduk o günleri bende yaşarım anlattklarımı okurken çok güzl bir hikaye umut verici biz gibi annelere moral olsun inşallah 💞🌺
Kbrbydk Raziye42 evet gerçekten ben bile beklemezken kendim kendime umut oldum😘 inanin, olumlu düşünün hep. İnşallah sizde sağlıcakla kucaginiza alin😍
Ayse-212 Kbrbydk teşekkürler sizede çok geçmiş olsun acaba bebeğin kalıp atışını dordugunu nasıl anladınız
Kbrbydk Ayse-212 kontrolde öğrendik malesef. 9haftalik sanarken 6 haftada kalmıştı gelişimi kese bozulmaya baslamisti
Tumurcuq Kbrbydk canim cox sagol... Evet bende dusunuyorum ama doktora sormadan kulansam acaba bi şey olurmu... Cunki gercekten icimde cok korku var...
Milayerlii Öncelikle hayırlı olsun kızınıza kavuşmuşsunuz, bende 22 haftada oğlumu kaybettim sebebi bilinmiyor şimdi kızıma hamileyim çok korkuyorum çok tedirginim insallah sizin gibi sağlıkla kavuşurum kızıma 🙏🏻
Latfoq-0661 Kbrbydk ikinci gebeliğimin başlarındayım ve oğlumda aynı sıkıntıları yaşadım yatmak insanın psikolojisini çok zorluyo Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla gelsin can parçaları 🥰☺️
Diloselos Kbrbydk masallah Rabbim anali babali buyutsun insallh saglikla buyusun minik prenses Rabbim harkese hayirli dogumlar nasip etsin 🤗🙏🤗
Drykmsl Kbrbydk gözün aydın canım 🤗Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı biz bekleyenlere inş 🙏