Gulden Parsannesi tam 38 dolunca mı? Bize de 37-38 arası dedi doktorumuz haftabaşı tam tarih belli olcak💕
Parsannesi Gulden evet canım tam 38 de alıcak bebegi ters durusta oldugu icin 38 de dogum haftası sorun yaşamayız insallah 🙏🙏 seninde sezeryan mı?
Gulden Parsannesi inşallah sağlıkla hayırlısıyla doğsun canım🙏🙏 bende de gebelik şekeri var insülin kullanıyorum ama iyice kontrolsüzleşti şekerim o yüzden sezeryan olucam 36+2deyiz bugun, yani yaklaşık 10 gün gibi bişey kaldı inşallah😊
EdaMinaKele Parsannesi benım ağrı eşiğim çok düşük ve ritim bozuklugu panik atak gibi rahatsızlıgım war cok stres yapıp panik oldugum icin doktorum sezeryan önermişti
Parsannesi Gulden benimkide dönmedi ters duruyor doktorumda 38 de alabiliriz dedi beklemenin anlamı yok diye düsünüyorm zaten ters onada zor banada
Zeyzey64 Bizde 38 imizi bekliyoruz doktorumuz bi sorun olmassa 38in sonlarina dogru yapariz InsAllah demisti bugün 35+6 yiz sali gün kontrolümpz var InsAllah bi tarih verebilir cok heycanliyim 🌺
Nilinannesi Bizim de 38+2 de 19 Nisan da sezaryen olacağım inşallah 🌸 ilk kızım 38+1 de doğmuştu araya 23 Nisan ve haftasonu tatili girmesin diye o tarihi seçtik ama inşallah gelmeye gönlü olur bıcırık kızımın 😍
Osse Nilinannesi benimde eşimle evlilik yıl dönümümüz 19 Nisa’n 1. Yılımıza gireceğiz inşallah bende tam 19 Nisa’n da 38+1 haftalık hamile oluyorum sezeryan olursam eğer doktorumda uygun görürse o tarihte Doğum yapmak istiyorum 😊
Gulsah89 Sezeryanlarda sıkinti olmadigi sürece 38. Haftada aliyorlar... Benim daha cok yolum var gercide 😁
Ozgefe Bende 38.haftada doğum yapıcam 23 nisanda gelicek kızım😍 ama biraz erkenci görünüyo inşallah zamanında gelir🙏🏻❤