Zynbgvn Kızlar aslında 8. Haftama girdim ama ultrasona göre 2-3 gün gerideyim. Yarın gitsem duyabilir miyim ? Siz ne zaman duydunuz
Elifaydogan06 Zynbgvn benim 5 haftada bebek görülmedi kese vardı 7-8 haftalarda dedi doktorumuz şuan 6 hafta inş görürüz ♥️
mervebaser Ben 7+0 da gitmiştim ama 6+4 çıktı zararlı diye kalp atışını dinletmedi ama gösterdi belli olmuştur bence
Hashasim2020 mervebaser aynen ben de 7de gittim kalp atışının sesini ilk 3 ay açmıyorum zararlı diye dedi ama gösterdi
Kayacir Canım duyulur ama çoğu hastanede sesini açmıyorlar sadece gösteriyorlar 6. Haftadan itibaren duyulur
Gzeem Zynbgvn ben 6+1 de vajinal ultrason ile duymuştum sesi 1 2 saniye ya duyuyorsun yada duymuyorsun bebeğe zararlı diye.
Mororkide Zynbgvn kızımda9haftayı gecıyoduduyduk oglumda 7.4haftada ılk kez gıtmıstım doktora attyodu kalbı erken gıtsem belkı daha erkende atmıstır bılmıyorum
bilaloguzunannesi Zynbgvn 7+3 günlükken duyduk 😊 bazen 9. Haftaya kadar bekleniyor diye biliyorum sağlıkla vaktinde kucagınıza alın inşAllah 😊
ilayecemom Zynbgvn 7. Haftada gitmiştim ama 6+2 çıkmıştı kalp atışını o gün duydum bence giderseniz duyabilirsiniz