Merhaba 11.haftamdayım ilk gebeliğim pembemsi hafif kirmiziya çalan renkte lekelenmelerim oluyor,ilk gebeliğim korkup bugün doktara gittim bebek iyi ama düşük riski var dedi içinizde bunun gibi bisey yaşayan var mı?

0671t 10.haftamda yaşadım doktor progestan hap ve prulton iğne vermişti. Kullandım ve sürekli yattım. Sende öyle yap canım ayaklarının altına yükseklik koy ve uzan sürekli

Ben iki defa düşük yaptım canım ilki dış gebelikti ikincisinde bebek vardı düşük riskimde çöktü 1 hafta yaticaksin dedi iğne vurdu düşmemesi için ama ertesi gün kanamam geldi çok kırmızıydı yani düşük gerçekleşti şuan 8 haftalık hamileyim 2 hafta önce falan kahverengi leke geldi doktora gitmedim hemen ayaklarımın altına yastık koydum hemenn uzandım hiç kalkmadim çok şükür daha lekelenmem olmadi yerleşme kanamasiydi büyük ihtimal bende çok korktum ilkten senin kırmızı miydi cokmu geldi yani nasıl geldi ara aramı arş ardami ama dikkat et yat sürekli sadece lavoboya kalk gerçekten faydası var bu seferki de düşük riskin var dedi sürekli yattım çok şükür şuan bişi yok kalp atışında duyduk inşallah seninkininde bişi olmaz sağlıklı bı şekilde kucagina alırsın

G-D27
        Progestanı bana da verdi alttan almamı söyledi eve gelince kullandim ama daha çok lekelenmem oldu telaş yapmalimiyim bilmiyorum😩. Geçmiş olsun bu arada 🥰

Hayriyetetik 2 3 gündür var ara ara oluyodu bugün fazla olunca hemen doktora gittim. Kırmızı değil böyle pembe gibi umarım düzelir Allahın izniyle
          InsAllah, sizde ve bebeģinizde bu süreci saģlıkla atlatırsınız 🥰❤

0671t saol canım benim hepimiz inşallah sağlıklı bı şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah yerleşme lekesidir canım benim bu süreçte çok ama çok dikkatli olman lazım ayakta durma fazla iş yaoma ağır kaldırma gerçekten bak faydasını goruceksin telasta yapma strese sokma kendini kafan rahat olsun aklıma kötü seyker getirme kötü dusunursen Allah korusun kötü olur sen yatmaya bak dinlen gecicek insalalh😘♥️

0671t sendende canım hepimizden inşallah ♥️ nerelisin nerde oturuyosub