Humi Tugce35 borek kek pogaca kurabiye yapip dolaba aticaz. Baskada bise vermeyi fusunmuyorum acikcasi fazla bile
Kuzucugunannesi Tugce35 valahi bnm muhtemelen ramazsn ayina denk gelicek o yuzdrn hic bisy yapmayi düşünmüyorum
Mefevid Tugce35 öyle bir zamana denk geldik ki insanlar gelsin mutluluğumuzu paylaşsın diye neler aldık odamızı susleyelim hatıra kalsin diye hediyelikler yaptıralım şimdi hastanede mikrop kapacak miyiz birileri gelecek mi diye korkar olduk bütün hevesim isteğim gitti gerçekten üzgünüm
hryoz Tgbb 😂😂😂 cok mantıklı ayrıca saka bi yana memleketti durumlar ortada zaten ben acıkcası kimseyi kabul etmeyi düsünmüyorum bi süre
Tugce35 Mefevid gerçekten çok haklısın benimde bu hastalık yüzünden hevesim kalmadı bebeğim sagsalim gelsin onu nasıl korucam diye düşünüyorum
Tgbb hryoz valla ben de söyledim eşimin annesine de söyledim. Takık bir gelin olcam kusura bakmayın dedim. Bir problem çıkacağına ki dünyanın çalkalandığı bu dönemde ben Takık olayım daha iyi :)
defnemila Tugce35 Doğum ramazana denk geliyor ama ben Yinede buzluğa börek sarma kurabiye vs atacağım kendi ailem çevrem geldikçe en azından elimin altında raht olur.
hryoz Tgbb tabiki canım gayet mis gibi gecerli bi sebep el kadar bebegi görüp napcaklar zaten ben artık iki gecedir hastane koridorlarını ilaclıyorum rüyamda herkesin psikoloji bozuk bide masum yavruların ne sucu var isterse takıl isterse takık desinler 😏
aslikls3 Tgbb aynı şekilde eşim de çok katı bu konuda kimseyi yaklaştırmayacağız yanına ve bi süre eve misafir de kabuk etmeyeceğiz 😇
Fidan3594 Tugce35 valla ben ikramlık yapmayı düşünmüyorum. Gelen bana getirsin asıl yemek falan 🤣 çocukla uğraşıp bide ikram beklemesinler.
Tugce35 aslikls3 hıım evet insanlar anlayışlı olup gelmese iyi olur gelme diyemem diye düşünüyorum eşimde kimsenin gelmesini istemiyor
pyymamm Tugce35 kayınvalidem baklava ve sarma sardı yakın arkadasımda sigara böreği sarmış sağolsun bende yapabilirsem mozaik pasta yapıcam
Hazalssss Tugce35 içli köfte,sarma, börek,kurabiye yaparım, gelenlerde genelde baklava alıp geliyorlar.