Busratm Busimss Ben 16 hafta olmadan hissetmeye başladım. Her hareketini net şekilde hissediyorum. Bazen çok nadir hareket ediyor bazende ard arda 10-15 defa. Ama bu kişiden kişiye değişir. 24 haftaya kadar net hissedememek normal 😊
Busimss Busratm bende 17.haftadan beri hissediyorum ama merak ettiğim sert tekmelediydi ☺️ Babamızında dışarıdan hissetmesi açısından
Busratm Busimss Eşimde hissediyor denk geldiğinde. Dediğim gibi bazılarında bu durum 24 haftayı bulabiliyormuş.
Busimss Deletedmom137 sağa sola çok dönüyorum sadece sırt üstü yatamadığım icin çok sık dönüyorum çocukta ordan oraya yuvarlanıyor sürekli napsın 😂
Deletedmom137 Busimss bende bi sağ bi sol içeride hırpalanıyor yavrum🤭sabah kalkıncada karnımı kontrol etmem peki🤣
Busimss Deletedmom137 ahahahah hangimiz yapmıyoruz Allah aşkına 😂😂 emin ol herkes yapıyordur o kontrolü. Gece dönerken bi 20 saniye sırtımı düz koyuyorum hani bi saniyesel rahatlamak adına o an eşimin de uyanıp beni uyararak sırt üstü yatma demesi peki ? 😂😂
Ayse81 Deletedmom137 Bende 20+4üm arada kasiklarimda hissediyorum yada sol tarafımda göbek deligimin hizasında
Mororkide Deletedmom137 yarın 22olcaz bızde arada bır göbek deliğimin oralara cıkıp vuruyo yanlara gıdıyo gerı ınıyo son uc gundur falan ama genelde asagıda ablam29 haftalık hamıle daha kasıkta cıkmıyo dıyo herkeste farklılık oluyodur
Busimss Pnr22 benim çevrem de bir kaç arkadasım da öyleydi. Ama bence aileden genetikte olabilir bu durum. benim annem de yaşamamış ablam da yaşamadı bende yaşamadım.