Mom46 Mavimelodisimsir sen patlayacak gibi hissediyorsun cnm ben patlayacağım inanki damarlarım yerinden pörtleyecek inanır mısın balon gibiyim😖şuna bi bak Ölcem karnımın gerilmesinden https://i.imgyukle.com/2020/03/12/JkpTpS.jpg
Mom46 Mavimelodisimsir vallaha Bnde hiç bilmiyorum cnm dün ve bugün Karnım böyle anneme felan sorduğumda bebek büyüdüğü için geriliyor o yüzden Karnın geriliyor dedi ama yani gerilmenin yanı dura çok ağrı yapıyor karnıma ve belime bu hafta randevum var acaba erkenmi gitsem beklesemmi kafam allak bullak ilk gebelik olunca herşeye evhamlanıyorum🤷🏻♀️
Mavimelodisimsir RecepAliMom anlamadım ki nasıl bişe bebeğimde hareketli aksine kasılmada bebek hareketli olur muki
Mavimelodisimsir Mom46 aynı işte bende senim gibiyim canım benim bir de ikiz 30 haftalığım ilk evlatlarım olacak Allah izin verirse 🤎ama korkumuzzzzz
Mom46 Mavimelodisimsir oo maşşalah ikizlere 🧿🧿Rabbim korktuğumuza uğratmasın sağ Salim kucağımıza alalım 🤲🏻
Merve3333 Bende aynı durumdayım 32haftayim ama 28haftadan bu yana bu durumu yasiyorum.doktorum normal buluyor bebek kendini sürekli kasıyor ve yerleşme pozisyonunda.hatta benim prensim yerleşmiş doğuma hazır ben direniyorum
Merve3333 Mavimelodisimsir yanı benim doktorum normal buluyor en dogru cevabi kendi doktorun verir cnm.