Yaseminturan_ Kızlar selamun aleyküm dün 6 cm acıklıkla hastaneye geldim diye post acmıstım dogum hikayemi suan yaZmak içimden hiç gelmiyor aklım oğlumda suan yogun bakımda solunum sıkıntısı var ve süt sağmamı istiyorlar geldiğimden beri deniyorum ama yok 😔 Bilgisi olan yardımcı olur mu lütfen🤲🏻Buranın bizlere manevi cok katkısı var hemsirelerin dediğini yapıyorum su sıvı seyler tüketiyorum. Farkı bilgilere tecrübelere ihtiyacım var ve bolca duaya ☺️
Deletedmom137 Yaseminturan_ ah kuzum Rabbim yardımcın olsun ❤️ E bebekte satılan malt içecekleri duymustum ben ama denedinmi
Kbr_71 Yaseminturan_ eczanede süt gelmesi için bitki çayı var diye biliyordum sütün azmı geliyor hiçmi yok Rabbim yardımcın olsun bu arada senin yaşadığın durumu yaşadım zamanında bebişini sana seni ona bağışlasin Allahm
Cigdemveminik Yaseminturan_ bol bol sağ canm göğüsler uyarıldkça süt kanalları açılır acıcaktır ama süt gelicektir mutlaka evladını düşün olumlu bak inşallhh gelicektir sütün dualarjm sizinle🙏🏻🙏🏻
Yaseminturan_ Kbr_71 Allah razı olsun kuzum siz ne durumdaydınız. Evet hemsire onu önerdi ilk işim almak olacak hiç gelmiyor nemlenmiyor bile 😔
kitapkurdu Yaseminturan_ ananas çok arttırıyor diye duymuştum. Ye hem seni ayakta tutar hem de sütün gelir inşallah. Denemekte fayda var
TAkilicci Yaseminturan_ sıcak duşa girin memenize masaj yapın hatta hastanede iseniz hemşirede masaja yardımcı olur, Maltana, bulgur, dereotu gibi besinlerin süt artırdığını biliyorum. Üzülmeyin en kısa zamanda bebeğiniz yanınıza gelir inşallah 🍀❤️
Deletedmom411 Duş alabiliyorsan ılık duş alıp dinlen canım memeye masaj yaparak ılık su iyi gelecektir
RuzgarsMommy Canım bebegine mama versinler şuan zaten çok minik senin de moralin bozuk sütun az gelir bebege baska takviye yapsınlar haa iyi olmaz mi
Kbr_71 Yaseminturan_ Benim 38 haftalıkken doğumum oldu sezeryan nst de kalp atışı yavaşladı diye ameliyata alındım oğlumu hemen küveze aldılar yeni doğan 3. Kattaydı hastanede o merdivenleri sezeryanlı halimle 2 şer 3 şer basamak koştuğumu bilirim yanına gideyim diye küvezde emzirmeye çalıştım tutmadı ellerimle gögüslerimi sağdım çay kaşığıyla sütümü verdim anne sütü alsım diye sonu hüsran oldu elden bişey gelmiyo şimdk 32.haftamdayım hamileyim yine korkularım var herşey takdir ilahi diyerek susuyorum kendimi anlattım ben sakın morelini bozma Dediğim gibi Rabbim seni evladına onu sana bağıslasın evinize kucağına alıp gideceksin insallah
Ezgislck Yaseminturan_ canım bol bol sağ. En az 3 lt su iç. İncir ve dere otu süt yapan ilk iki şey. Kuru inciri kaynat suyunu iç ve kendisini ye. Dere otunu da salata yapıp ye bol bol. Maydonoz ve nane çok yeme süt azaltabiliyorlar
aybuke_31 @Yaseminturan hurma helva bol su süt ürünleri %100 şeftalı suyu bunları bol bol tüketin ve stresten sıkıntıdan uzak durmalısın. Bebişin yoğun bakımda biliyorum bütün dualarım onunla ama senin iyi olup iyi hissetmen gerekli ki sütün gelsin sakın sağmaktan vazgeçme sen sağdıkça gelecek pes etme asla rabbim büyük🤲🏻 ❤️
Yaseminturan_ Kbr_71 Allah razı olsun kuzum benim suan hiç gelmiyor bile sütüm:/ umarım bu sefer her sey yolunda gider 🤲🏻
Esma_korpinar Yaseminturan_ dut kaynat canim suyunu bol bol ic gordugum ve deneyimledigim mucize bir kompostu bide kimyon demle ic ama tane kimyon canim
elmdmr Yaseminturan_ canım Allahım yavrunu bir an önce sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda kucağına alırsınn rabbim paşamıza şifa versin inşallahhh 🤲🏻🤲🏻 kaç kg doğdu canım durumu nasıl benimde erken doğum riskim var çok korkuyorum