Zera_ER dilos anlamıda kendi gibi güzel demek değil mi zaten 😍💎💞 Lisede en yakın arkadaşımın adıydı, aynı anlamı gibi dünyalar güzeliydi 😍❣
Betuluus dilos Sanırım Ahsenler çok güzel oluyor😌 Benimde Hocam vardı Ahsen Deniz diye iki isimli ve gerçekten çok hoş duruyor😇
dilos Aysenurtsr benimde eşim evlendiğimizden beri Ahsen diyor anlamı çok güzel ama bazıları dalga geçilir söylemesi tuhaf felan dediler benimde aklımda bir isim yok illa şu olsun dediğim eşim de bu kadar isterken kararsız kaldım bana bıraktı ama ne kadar çok istediğini de biliyorum fikirlerinizi merak ettim 🤗💕
Demir Şahsi fikrim;büyüdüğünde ah sen yokmusun sen diye dalga geçebilirler🙈Bir de öyle isimler var ki bebekte pek irite durup ama olgun bir bayan ya da erkekte çok hoş durabiliyor.Ahsende onlardan birtanesi.Bence🤗
dilos Demir evet bebekken bende pek içime sindiremiyorum böyle daha ponçik isimlere gidiyor aklım 🙈ama büyüdüğünde daha bir hoş geliyor
Gltnerylmaz Ah sen Yok musun sen esprileri yapılıyor kişide buna alışıyor en yakın arkadaşımın adı Ahsendi. Ve inanılmaz karizmatik duruyordu. Bazı isimler bazı insanlara müthiş uyum sağlıyoruz