zelihakoca Kızlar ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve yarin yumurta toplama işlemim olacak acaba yanımda ne gotursem siz ne göturdunuz?
Pitircikk zelihakoca canım özel olarak hiçbişey götürmemiştim, sadece rahat bişeyler giydim ki sonradan kıyafetlerim karnıma baskı yapmasın
Cigdemveminik zelihakoca hiç birşey götürmedim sadece rahat giyinmiştşm kask ağrım olur diye birde günlk ped alabilrsn yanına belki lekelenmen olur şimdiden hayırlı sonuçlar
Htc_bgm zelihakoca hic birsey goturmene gerek yok zaten kendileri ameliyat kiyafeti vericekler dinlendikten sonra da kendi kiyafetini giyip gidiceksin 🥰
zelihakoca Htc_bgm acaba rahat birşeyler götürsem mi ki yanımda şöyle sıcak tutan pijama takimi falan onları giyerim orda
Mlke zelihakoca tayt üzerime bol bir tişört spor ayakkabilarimi giydim cantamada 1 tane temiz ic camasiri ve gunluk ped koydum hicbirseye ihtiyacım olmadi çok rahat atlattım hemşireler dr çok iyi ilgilenmişlerdi korkma çok basit acısız ve rahat geçiyor 👌🙏 inşallah güzel haberler alirsin
Tumurcuq Mlke canim iyi gunler..sizden bi ricam var..bunu yasamis biri olarak bana anlata bilirmsnz o nasil oluyor..yumrtalar toplandikdan sonra yani regl oluyormusunuz...nolur o donemden sonra yasananari bana anlatrmsnz hic bir bilgim yokda
Leyla508 zelihakoca ben pijama felan götürdüm ama hiçbi işe yaramadı 😀 aman dikkat edin yumurta toplama sonrası ben iç kanama geçirdim doktor küçük damarı kesmiş cok karnım agrıdı 3 gün hastanede yattım
Leyla508 zelihakoca benim çok kanamam vardı yani öyle hissediyordum ama dışarda hiç leke bile yoktu hep içeri birikmiş. Birde Kayseri acıbademde yaptırdık inşallah sonucu güzle olur rabbim yüzünüzü güldürür tez zamanda evlat nasip eder
zelihakoca Tumurcuq daha yeni oldum canım bende ama çok az bi lekelenmem oluyor agrim var ama sadece yürürken çok sancı falan hic oluyor hic hissetmiyorsun bile
ozgeyns Tumurcuq bende tüp bebek yaptırdım ve suan 6 haftalık hamileyim adet gördüm adetim bittikten sonra embriyolar konuldu