Erken Kızlar 6 haftalık hamileyim. Ara ara Bel ağrım oluyor . Regl olcak gibi Normal mi ? Progrsteran ve pıhtı iğnesi kullanıyorum. Ama bunları kullanmadan da oluyordu bazı günler hiç olmuyor . Bunu yaşayanınız oldu mu
mlsmrtgll Erken canım hepimiz yaşıyoruz korkma telaş yapma durulmayacak ayrım ve kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok
Aysem_80 Erken Merhaba canım normal olan şeyler aynı durum bende de var Allah yardımcımız olsun inşallah bende 6+3
Zuhal1 Erken Ah be canım bende 8 haftalık gebeyim sürekli ağrıyor Bugün aşırı ağırdı artık dedim bişey mi var formlara baktım herkes cekiyormuş
Erken mlsmrtgll iyi o zaman çok şükür. Geçenki gebeliğimde agrım hiç olmamıştı nerdeyse. O yüzden biraz garipsedim de
Eminapasali Erken yerleşme vücudun alışması cok zaman alıyor 3 aya kadar da olabiliyor agrilar benim doğuma 6 gun var hala başka başka agrilarim olabiliyor ☺️
Nehir08 Kızlar bende dün 6.cı haftaya girdim bugün ishal ve karın ağrısı yaşıyorum normal mi sizce ya iki düşüğüm olunca korkuyorum
Mernana Erken öncelikle bebişin hayırlı sağlıklı olsun canım 🙏 acaba bel ağrın ne zaman başladı belirti olarak da varmıydı acaba?
Erken Mernana sağol canım. Bel agrım adetimin gecikmesinden itibaren başladı. Ara ara oluyor bazı günler daha fazla ya da daha uzun oluyor