Merhaba bayanlar bir doğum hikayesi de benden olsun hep yapmak istemiştim bunu ama erken olacağı planımda yoktu tabiki. 32+2 de prensesimiz gelmeye karar verdi ama ebelere çaktırmadı hatta sancıyı bile sakladık, sabah 4.35te eşim işten geldi ve hastaneye gitmeliyiz diye konuştuk ilk muayene ondan oldu 😊 çok dikkatlidir kendileri iyi değilsin gibi fazladan bir şişlik var dedi bana panik yapmadım allahtan eşya ayarladım kendime, kızımın da hicbir yıkanmış elbisesi yok ki hala hazır değil çünkü şuan hastane odasından paylaşıyorum bu postu 😊 tahlillerim yapıldı kan ve idrar sonra nstye bağladılar yarım saatten uzun bir süre kaldım ağrı var ama sancı görünmüyor cihazda, neyse tahlil sonuçları cıktı enfeksiyon varmış yatışım yapıldı sabah 7de serum taktılar ama benim hala içim huzursuz serum bitince ebe hanımların yanına gittim doktoru sordum bir sıkıntı mı var dediler evet hala ağrım var diyince üzerine doktorum geldi, polikliniğe gittik alttan bakıcam dedi kabul ettim cihazla baktı emin olmak için birde elle bakıcam dedi ki elini uzatmasıyla kalk kalk çabuk doğuruyosun 7 8 cm açılman var senin kolumdan tuttuğu gibi doğum haneye sürükledi 😂🤣 çatala aldılar ama sancı olmadığı için suyumda gelmemişti neyse serum serum derken 8 cm açılma ile bekledik nst de sancı çıkmaya başladı tabi, o arada erken doğum olduğu için sevk mevzusu konuşuluyor doktorumda gidemez yolda doğurur diyince kaldık zaten burda yapmak istiyordum doğumumu, saat 1 45te beni çatala çıkardılar 7 ebe bir doktor sakinliğimdem korkarak bir tek benle ilgileniyordu suyumu patlattılar ikin ikin ikin derken kızım başını dayadı aşağı inmiyor sancı da hissetmiyorum tabi okadar hadi bi gayret bidah ikin dediler ama 3 ebe üzerimde doktor önümde onun yanında çocuğumu alan ebe derken inanılmaz bir rahatlama ve 14 05 te kızım dünyaya geldi 😍🤗 sesini duyduğum gibi dünyalar benim oldu tabiki ama yüzünü göremedim, kokusunu içime çekemedim hemen yoğum bakım ünitesine alındı ama gerekli teçhizatta eksik olunca sevk verdiler miniğime 1 hafta 10 gün içinde kavuşacakmışız bin şükür ki çok bir sorunumuz yok. Allahım doktorumdan da ebelerimden de razı olsun çok anlayışlı ve tatlı insanlardı rabbim günlü ve sağlıklı bebekler nasip etsin hepinize. Naçizane tavsiyemdir ebelerin her dediğini harfiyen yapın erken doğum dahi olsa gerçekten bilen insanlar onlar. 🙈🙈🙈🙈🙈 rabbim herkesin evladını korusun ve sağlıklı doğum nasip etsin amin.. kusura bakmayın çok uzun oldu...