Merveyunus31 bugün geldi kargodan kahverengisini sipariş verdim benimkinde o beşik tarzı yatak yok, sadece arabayı aldım 🤗 inceledim taktım çakardım kapattım açtım ileri geri sürdüm vs. İade etmeyeceğim, Ben gayet memnun kaldım ilk izlenim icin tabi daha kullanmaya başlamadım umarım kullanırken de memnun kalırım. Gösterişli duruyor görüntüsü de cok güzel şık. Kapatıp açması da zor degil bence pratik. Ya da daha pratiği var mıdır nasıl olur bilmiyorum ben zorlanmadım 🤷🏻♀️Biraz büyük bir araba. Ben büyük olmasını da sevdim. Onun haricinde alttaki bebeğin bakım malzemesi vs koyacağın alan da gayet iyi ve kapanabiliyor fermuarlı. Çantayı düşünerek almadım ama o da güzel iş görür kullanılır. Yağmurluğu var. Halının üzerinde baya sürdüm döndürdüm falan. Halının üzerinde bile cok iyiydi kayıyo resmen tekerler yani sürümü teker dönüşü de ben sevdim. Kısaca ben aldım ve bugün kargodan geldi ürünü inceledim ettim ben memnun kaldım kendimce bilgileri de sana veriyorum canım yine araştır tabi ama güzel araba 🤗 fiyatı da gayet makul bence ne daha ucuzu ne daha pahalısı 👍 1037 TL den aldım takip ediyordum uzun zamandır 1400 dü fiyatı. Hala 1037 ise ve karar verdiysen al derim.