Hayriyetetik Ben tam adet olucagim gün memlekete gitttim hamile olduğumu bilmiyordum manda yoğurdu yedim🙈 1 hafta sonra İstanbul'a gelince ogrendimm hamile olduğumu acaba geç doğum mu oluyo nasıl oluyo kizlar
KubrAbdullahh Hayriyetetik canım ben pek inanmıyorum böyle şeylere ama duydum bende manda yogurdu bir kere yigen bir kere daha yemesi gerekyomuş bir kere yiynce dogmuyomş öyle duydum
Yeni_anne_ Hayriyetetik Canım ben de şöyle biliyorum beklersin beklersin bebek doğmaz ya ha iste o bebelerin analarina manda yoğurdu yedirirler doğursun artık diye😅
Hayriyetetik zeyzey95 aynen cnm ne kadar doğru bilmiyom bende inşallah geç dogutturmaz😂 hamild olduğumu bilmiyodum yerken ama
Ebru-isil Öyle bi etkisi olduğunu sanmıyorum ama bu devirde hakiki manda yoğurdu yoktur öyle bi etkisi olsa bile 😄
Hayriyetetik Ebru-isil kendimiz yaptık köyde cnm direk sagıldı kaynatildi yoğurt yapıldı yedim 😂 gözümle gördüm ya o yüzden dışardan bı yerden gelse hakiki deil derim yani de
Ebru-isil Hayriyetetik geç olsun güç olmasın o halde ☺️ Bence yeme içmemin erken ya da geç doğumda etkisi yoktur ya en azından ben öyle olduğuna inanmıyorum ☺️
Busbusvehashas Ben hep yiyorum 🤷🏻♀️ Kendim 3 litre inek 1 litre manda sütü alıp evde mayalıyorum mis gibi ❤️ Hiç inanmıyorum ona siz de inanmayın şifa olsun 💐
Hayriyetetik Yeni_anne_ aaa gercektenmi 😂 bizdede işte bekle bekle gelmez o zaman derler manda yoğurdu yimis o yüzden dogurmuyo diye😂😂
Kubraomer Mandalar 10 ayda dogum yaparmıs yiyenlerinde 10 ayda dogar derler😂 kayın valıdem eşime hamıleyken yemıs bı turlu dogmamıs manda yogurdunu yedırmısler tekrar ona o gece sancılanıp dogurmus 😂 batılmı bılemem ama yaşayanlar var 😬
Busegulce Hayriyetetik nasıl yani gerçekten mi ben yedim hamile olduğumu biliyordum ama böyle bişey duymadım ne yapmam lazım ki bi kaç kişi de olmuş bişey mi ki bu
Hayriyetetik Busegulce ne kadar doğru ne kadar yalnis olduğunu bilmiyorum canım büyüklerim öyle diyo yani bende bilmiyodum yediğimde hamile olduğumu bazilari bı jere yediysen tekrar yemen lazımmış diyo bilmiyorum hep böyle duydum valla