Melisaaat Mersin 14+2 yarın randevumuz var ikili taramada erkeğe benzetti tahlil soncumuz da temiz çıktı yarın nijayet Üç hafta sonra görücem bebişimi hayırlısıyla cinsiyete kesin bi şey der ☺️❤️
Minikmucizem3 Melisaaat inşAllah canm en ideal 16.hafta heralde cinsiyet için 🤔 bende merak ediyorumda:)
Oykukilinc Minikmucizem3 13+3deyim eskisehirde ssk hastanesinde samet beye gidiyorum doktordan cok memnunum ama hastane kafami karıştırıyor 🙄 ikili tarama icin gittigimde kiza benziyor dedi bakalim yarin tekrar gidicem ne diyecek degisirse diye detayli ultrasonu da beklemek istiyorum ama catliycam😁
ggzemmj 13 haftalık ☺ hareket hisseden varmı aranızda ben hapşırınca sol tarafımda pıtır pıtır oluyo birde ekşi veya tatlı yiyince o mu değil mi acaba 🤭
Minikmucizem3 ggzemmj valla babamızın elini seviyor elini hissedince tepki veriyor 😁 karınca yürüyüşü gibi kimildamasi 🤭
AKER Minikmucizem3 Samsun’luyuz ancak mesleki sebepten Adana’da yaşıyoruz. 12+2 olduk bizde ama cinsiyeti öğrenemedik. 2’li tarama sonucumu bugün aldım sorun görülmedi çok şükür 😇