Minikmucizem3 Arkadaşlar kimler hangi şehirden kaçıncı haftada ve cinsiyetler öğrenildi mi hadi sohbet edelim 🤭🤰
Esila00011 Minikmucizem3 14+2 olduk şükür. Perşembe günü kontrolümüz var öğreniriz inşallah 🥰 10-11 eylül doğum
d190516 brnr09 yaa bende aydındayım neresindensin 🙈12+1 haftalık hamileyim bu ikinci bi de oğlum var 💙
Minikus58 Nur10_ bende 13 +4 de yaptırdım sonucu bugün aldım şükür sıkıntı yok 16 da 3lü test olacakmış
Nur10_ Minikmucizem3 aldim bugun dawn sendrom riski yuksek cikti ama ben inanmiyorm cogu tanidigima denmis ama sapasaglam coxuk dogurmuslar tabi Allah bilir ne gelirse Allahtan
Minikmucizem3 Nur10_ canım sen üzülme ve sıkma canını Allahın izni ile sağlıklı doğar kuzun ❤ benim kızımda da doğum yapamazsın vs denildi şuan 8 yaşında umudunu kaybetme yeterki ☺
Esila51 Nur10_ bende 14 haftaligim benim de down riski biraz yüksek çıktı dediğin gibi ne gelirse Rabbimden onu da veren rabbim
Tubimmmm Ebe4343 o Csnsu canım bn de 14 haftaligim da bel agrın oluyormu bide bn sağıma yaramıyorum hiç sn de durum nedir