A_milena Merhaba kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım varrr. Bana yardımcı olur musunuz isim konusunda insanın aklına hiç mi birşey gelmez yada geleni beğenmez aşırı kararsız bi durumdayız. Güzel önerilerinizi bekliyorum🥰
sonsuzadek A_milena Anlam bakamından güzel söylenişi güzel isimler öneriyim( Ahsen Sare Nil Meva Bade Narin Nisanur -
EsKaYa Benimde çok muallakta kaldığım bir konuydu 🙂 Sonunda karar verdik bende sana bir kaç öneride bulanayım madem Asel Defne Hüma Tuana Zümra Hafsa Amine Almila Aysima
A_milena EsKaYa hepsi de çevremde var bizde aysima düşündük ama sonra başka bi tanıdık veriyormuş ondan da vazgeçtik 😂
Kvlkgzmerhn Tstnptt valla ben ruyamda gördüm daha cinsiyet filan belli değildi senin kızın olcak adını ya hifanur ya da hümanur koy dediler anlamlarina baktim cok etklendim rabbim rüyamda nasip etti adıyla büyüsün kızım 🙏🥰❤
Minnosminnak Bizim kizimizin adı Hira 🤗smdi ikinci kızım geliyor bizde isim bulamadık 😂 bulamazsak da açelya düşünüyorum oğlum da egemen
KubrAbdullahh Kvlkgzmerhn bende İkranur’u rüyamda gördüm biliyomusun kızımı yıkıyodum ikranur die seslendm sevdm doktorum cinsiyetini erkek demişti dedm degl kız snra tekrsr baktı vajinal gerçekten kızmış kordon görmüşüm ben dedi Allan nasip edyo canım gerçekten isimleriyle büyüsünler 🤲🏻♥️
Tstnptt Kvlkgzmerhn maşallah bnde yıllar önce hifa hatunun hikayesini dinlemiştim YouTube da var dinlemediysen kesin dinle o zmn dan beri istiyorum bakalımm
KubrAbdullahh Yareensi canım degişmediki doktorum ilk bakarken erkek dedi ulstrosonda pipi gibi bişey gözükşyodu ama benm içimede kız die dogmuştu dedm ben kız hissedyorm öyle diyince ısrar ednce vajinal baktı kızmış kordonu görmüşüm dedi başka doktorada gittim 3 doktorda kız dedi