Gcl14 Arkadaşlar grip oldum dünden beri başım çatlıyor ve burnumun akması durmadı ne yapabilirim ilaçta kullanamıyorum?
prenses_annesii2603 Gcl14 sarımsak iç canım tok karnına sabah akşam yanında kabuklu sogani ikiye böl arada bir kokla gribi alır
Snmdnz Gcl14 canm gece 1kactane buz koy bi kaseye uzerine bir yarim limon limonada karanfil batir 5 6 tane bas ucuna koy birde sogani ortadan böl onada karanfil batir koy basucuna canm
zntrkn Gcl14 valla canım iki gündür resmen ölüyorum gripten. Hiçbir şey kullanmadım baktım geçecek gibi değil. Bal limon yapmaya başladım. Şimdi de ıhlamur alıcam ama tereddütteyim heryerden ıhlamur yararlı diyor çok araştırdım
Sibelgokhan Nane limon içebilirsin iyi geliyor canım ve bol bol dinlen.burun alıntın için de bir kulak çubuğu ile tentürdiyot burun deliklerine sur ,mikropları öldürdüğü için iyi geliyor
Snmdnz Gcl14 evet canm ben 4yasindaki oglumada yapiyorum ev biraz kokuyor ama gece rahat uyuyor oglum
Gcl14 zntrkn bal limon içtim de dediğin gibi ıhlamur da tereddüt ettim içmedim minoset içeceğim bir tane