Mirage91 Kızlar bugün 34ncü haftama girdim aman allahım bi yorgunluk, bel ağrısı belim çok ağırmaya başladı, halsizlik, hemen yorulma, hep uyuma isteği, duvarlar üstüme üstüme geliyor, geceleri zaten uykusuzluk sizin 34ncü haftanız nasıl geçiyor
Kizim_ve_Annesi Mirage91 çok kotu 2,3 gundur sancim var belim ve kasiklarim agriyo bugun Korkuyorum 🥺🥺
Myasminn Mirage91 34+5im 2-3gündür çok kasıklarım ağrıyor özellikle gece yatarken sanırım üşüttüm 🥺🤷🏼♀️
Hamideersin Mirage91 benim 2 haftadır öyle çok cabuk yoruluyorum belim sanki ayrilcakmis gibi ağrılarım da oluyo adet agrisi gibi ara ara uyku isteği olmuyo ama 35+2yim
Mirage91 Kizim_ve_Annesi yalancı sancı olabilir. Gelip gidiyor mu sancılar ,doktorunuza yine belirtin. 34ncü hafta benimde geçen gün çok fena yalancı Sancı geldi bütün gün bebek kasıldı toplandı sertti karnım
Haticeakks Ağrılarım yok sadece sabahları uyanınca vajinam ağrıyor sonra geçiyor halsizlik ve sürekli uyku hali dışında biseyim yok şükür gece uykusuzlukta çekmiyorum hamile yastığı kullanıyorum ben eşim kendisi dikti hazırladı çok rahat ettim tavsiye ederim
Mirage91 Haticeakks benimde baskı oluyor vajinaya ,hele o bacakları aşağı atınca. Ay ne güzel uyuyorsunuz maaşallah❤️ Ben de yastık kullanmaya başladım o da fenalık getiriyor
Mirage91 Mekamu daha haftalarımız var inşaallah erken doğumlarımız olmadan atlatırız insan korkuyor. Yalancı sancılarda çok korkutuyor insanı
Haticeakks Mirage91 bizimki baş aşağı duruyor ve ben hala anlamiyorum ayakları nerede başı hala aşağıda mi falan diye normal mi acaba sürekli gobek deliğimin ustunde hareketleri var
Mirage91 Myasminn aman dikkat edin soğuktan. Arkadaşımda erkek çocuğa hamileydi onun hep kasıkları ağrıyordu
Mirage91 Haticeakks benimde 7nci aydan beri aşağıda. Hiç pozisyon değiştirmiyor ayaklarıyla yukarıya vuruyor. Büyük ihtimal sizinde öyle
Mirage91 Hamideersin bende de başladı adet ağrısı gibi bel ağrısı bugünde bebek toplanıyor kasılıyor hep bi uyku