Gulcan_89 18+4 haftalığım. Ama hala hareketlerini hissedemiyorum. İlk hamileliğim. Hareketlenince nasıl oluyor onuda bilmiyorum😊 siz ne zaman hissettiniz? Bu haftada hissetmemem normal mi sizce?
Minikbalik Ben 16 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 haftadır minik minik hissediyorum. Sanırım kişiden kişiye değişiyor 😊 Gulcan_89
Minikbalik Gulcan_89 çookk güzel tam göbek deliğimin altında minik minik çırpınış kelebek var gibi içinde 😄 çok odaklanma bence düşünmediğinde olur bende ne zaman düşünsem hiç sesi çıkmıyor. Unutunca başlıyor sanırım benimki kurtlu 😂
Gulcan_89 Fatma29 hadi ya. Daha çok zaman var bana desene🙈 gerçi kişiden kişiye değişiyormuş. Bakalım😊
Zeynep_441 Gulcan_89 evet olabilir genelde ilk hamilelikte anlamak zor.ben çok önceden hissettim 14.haftada sanırım böyle küçük kalp atışları tık tık gibi bir hissi di.şimdi26 haftaya gıdıyorum resmen dışardan görünen bir hale geldi.o daha güzel bir görsel ve his.
Elif380 Gulcan_89 evet ama nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ya belkide psikolojik oluyor çok hissetmek istediğim için😊
Mommyshark Gulcan_89 ben ilk 19da hissetmiştim :) zaten vurduğunda o oldugunu anlıyorsun çok farklı oluyor sıkıntıya sokma kendini hissedersin yakında :)
Yenianne_ Gulcan_89 bem 14+5im canim cok az seyirme gibi oluyor ara ara cok sıklıkla olmasada hissediyorum kişiden kişiye değişiyor sanırım ❤️
Pelo_00 Gulcan_89 ilk hareketleri sanki karnınızda nabız atıyor gibi oluyor. Ben 17.haftamda hissetmiştim. Fakat kişiden kişiye değişiyor bu durum. Her an hissedebilirsiniz.