Mizginilhan Merhabalar 14 hastalığım biti ama bulantı ve kurmalar bitmedi sizler ne durumdasınız kızlar ben dayanamamiyor artık kusmaktan boğazım ağrıyor ne zaman biter bilginiz varmı
Ardanyal Geçmiş olsun. Bulantı ve üsküfra çok zor malesef ben sırf bu yüzden 12 kg verdim şu anda 20+3 deyim bulantım devam ama üsküfra nadir oluyor. Umarım sizinki tamamen geçer ilerleyen haftalarda
Bsrgnsdgr 15 haftaligiz su an daha yeni gecmeye basladi ama simdide boş öğurtuler başladı o daha kotuymus ama artik hafifliyor bu haftalardan sonra
Mizginilhan Bsrgnsdgr inşallah artık hal kalmadı gerçekten çok zor kusmak 3 aydır kusuyorum inşallah bu hafta sondur
Bsrgnsdgr Mizginilhan inşallah canım gercekten zor gunde 3 uzeri istifra ediyirsan doktoruna bi danış ikac veriyor ve gecenlerde ben bahsettim tiroid var mi diye sordu hipertiroidi vardi bende test istedi bide ona baktir istersen oda tetikliyormus .
Mizginilhan Bsrgnsdgr öylemi hiç bunun için gitmedim 15 haftaya girdiğimde bi hem cinsiyet icjn hemde bunun için gidecem inşallah hiç kiloda. Almadım ondan korkuyorum da 😟
Bsrgnsdgr Mizginilhan benimde kontrol vardi o zman sordum 14+4 gittim cinsiyetide ogrenemedim. Bende alamadim hic 48 /49 ile hamile kaldim hala ayni kilo ama bebegim 90 gram olmus bebek kilo almaya baslamiş.😊
Mizginilhan Bsrgnsdgr devlete gittiysen söylemiyor lar genelde ben özele gidecem 15 haftamda inşallah o zaman da öğrenmiş oluruz ne zamandır bekliyorum çok merak ediyorum tabi önce sağlık olsun 😊😊
Bsrgnsdgr Mizginilhan evet devlete gidiyoruz eşimin gorevinden dolayi yüksekovadayiz o yüzden. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi boş kız erkek ikisi de Rabbimin emaneti 🤗🙏