1234seda AyaYlmazYldrm bu nasıl bir usluptur bir daha önce ne yaşanıp ne yaşamadığını bilmediğiniz için bu şekilde konuşabilirsiniz.
Nisanurt 1234seda 14üncü haftadayım ne bulantım ne kusmam var😊 böyle şeylere takılmayın kontrollerde normalse her şey canınızı sıkmayın🤰🏻
Kanatbebe 1234seda canım çok söyleme de nazar değmesin ben 5 haftalıkken bulantılarım başlamıştı sonrasında diğer belirtilerde kendini gösterdi inşallah kolay bir hamilelik bekliyordur seni eğer tam tersi olursa biraz yoruluyorsun
1234seda Kanatbebe inşallah canm çok teşekkür ederim güzel yazıların için Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Hayriyetetik 1234seda çok normal bence daha çok çok yeni yerkesme aşamasında dikkatli ol ayaklarının altına yastık köy uzan ben ikindefa düşük yaptığım için biliyorum
Hayriyetetik 1234seda ve herkeste degisiyo mide bulansiti ollaz belki sende ben şuan 8 haftalık hamileyim benimde mide bulantım yok çok şükür kişiden ksiiye değişiyor canım endiselenme sen
Hashasim2020 8 haftalığım bulantı yok kusma yok iştah açık rahat geçer inşallah ne güzel 😍 ben de hep tereddüt ettim ama rahat geçiren de çok varmış 😍