Mrv3dmr Kızlar 17+5 im bebeğimi ne zaman hissedeceğim diye bekliyorum. ilk bebeği kız olanların cevaplarını bekliyorum😍
my_babe Mrv3dmr benim 16. Haftamda sürekli sağ tarafta toplanmaya başladı. Ama hareketlerini 19. Haftada hissettim
CananAkdag Mrv3dmr Canım 17. Haftamdı yanılmıyorsam 18 de olabilir öyle minik bit pıt pıt atış oldu ki videoya çekmiştim ilk hissedişimdi
Elif578 Mrv3dmr 16 17 haftalarda böyle sanki damar atması gibi bi şey hissettim ama emin değildim belki gaz filan olabilirdi ama en net 20. Haftada bi gün uzanırken bi tekme yedim çok korkmuştum sonra bidaha atmadı 😀 sonradan sonraya alıştık
Minnaksever İlk geecek tekmeyi 19.haftada yedim eşim de o gün hissetti hatta ondan önce de minik hisler vardı
Balgebe Mrv3dmr 23-24 haftadan sonra hissetmeye başladım ilk gebelikler de geç hissetmek normal diyor doktorlar
Burcuguner Benimde şuan ilk gebeliğim ve kız 6 aylıkken hissettim 23-24 haftada hep solumda hissettim ama şuan 33 haftalığım normal şuan herşey dönüyo ediyo falan 😁
SumeyyeAhmet Mrv3dmr tam tekme olarak diyorsan canım net şekilde 22 de hissettim ben daha önce hissettim ama hep acaba o mu diyordum tamam işte omun hareketi dediğim 22.hafta 🤭
Ruyaaa Mrv3dmr 17. Haftada kelebek kipirtisi olarak hissettim doktorum inanmamisti ultrasonda test yaptik kipirdadiginda kipirdadi diyodum bende oyle inandi :) ama 19 20 haftada daha netlesti :)