Raabiiaa Bebegim sabahtam beri hic hareket etmedi 25+5gunlugum neden hareket etmemis olabilir biraz da agrim var
Islim123 Raabiiaa uyuyordur canım bir parça çikolata ye soğuk bir su iç sırt üstü yat 15 dk bekle yine etmezse acile görün
Minikkusum_ Raabiiaa ayaklarını uzat sırtını yasla yatağa yada koltuğa ben öyle yapıyorum hareket etmediği zaman biraz bekledikten sonra hareketlenmeye başlıyor her zaman yapmıyor bende 24 haftaligim sen hareket ederken uyuyorlarmış sol tarafa doğru yatınca da hareketleri başlıyor muz çikolata falan ye canım sırtını bi yere yasta uzat ayaklarını bekle bakalım ❤ hareketlenmezse için rahat etmezse acile görün canım
Hopmummir Raabiiaa canım korkma valla bende böle çok panik yapıp doktora gitmişmiliğim çoktu halende öleyim dinlemeye geçmiştir kuzu 🐣
Raabiiaa Islim123 tamam yapayim sabah dan beri olmayinca endiselendim onceden de kanama filanda olmusti
Buluttt123 Sırt üstü uzan tatli seyler ye. Icini ferah tut. Insallah bi sorun yoktur. Korkma. Uyuyordur muhtemelen.
Sibelgokhan Bende 28 haftaligim canım doktorum bana 25 haftalıkken gittiğimde artık hareketlerini kontrol ediceksin 3 saat boyunca hereket hissetmezsen, hemen hastaneye diye. Senin de gitmeni öneriyorum