begumseker TAkilicci pijamadansa gecelik tarzı almanızı tavsiye ederim. Normal doğum yaptım en rahat gecelikti dependi filan takarken kanamadan dolayı ve hareket açısından.. sezaryen olanları düşünemiyorum ameliyat yerinden pijama kullanışsız olabilir ilk aşamada..
TAkilicci begumseker evet bende öyle düşünüyorum bir tane oysho dan bir tane trendyol dan gecelik beğendim. Bence normal içinde sezaryen içinde en uygunu gecelik, belki bir ili takım pijama alabilirim yanıma
begumseker TAkilicci aynen. İkinci gün pijama giydim depend giymek tam bir işkence oluyor kesinlikle😰
Ruyaaa TAkilicci ben lcden lohusa pijama takimi almistim sapsade 😂 1 tanede gecelik :) ameliyattan ilk ciktigimda gecelik giydim sonda cikana kadar sonea pijama mi giydim bi tanede sabahligim vardi onlarin disinda biseye ihtiyacm olmadi 2 gune ciktim zaten hastaneden
Degisken Hamideersin ekim sonu doğurdum hiç üşümedim. 4 saat narkozlu kaldığım bir ameliyatta yaz günü zangır zangır titremiştim. Ama doğuma etkisi olacağını sanmıyorum.
Degisken 1 tane elbise gecelik. 1 takım pijama hastaneden çıkarken elbise depend varsa kilot gerek yok. emzirme sütyeni 1 tane göğüs pedi. terlik ,taç Fazla eşyaya gerek yok ilk doğumda da bu kadar kullandım.
Poncikveannesi 1 gecelik aldım, bir önü düğmeli pijama takımı aldım bi tane de alt pijama ve bi tişört koydum pijama takımım uzun kollu bakarsın ateş basar diye... güpürlü dantelli gecelik, pijama asla almam hiç tarzım değil benim