Nefesbuket Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim midem çok yanıyor bugazıma kadar çıkıyor artık soda fayda etmıyor napmam lazım
deryaersin Nefesbuket ben de 29 a girdim gittikçe artıyo yanma bana gaviscon şurup bide ılık süt iyi geliyo
rnya Nefesbuket valla bn 38 haftaligim dha once yoktu mide yanmam falan 1 ay once oldu kusuyodm onun yuzden bu aralar iyiyim. ama soda da sütte gecirmiyodu bnimkini kusma derecesine geliyodm kusuydm oyle geciyodu
Hediyenaze Bana doktorum gavıscon dıye bır ilaç vermişti içtiğim an geçiyordu yağlı ve baharatlı yeme yanma yapıyor malesef
zuhal07 Kbr beyaz veya yesil elma mukemmel iyi geliyor kirmizi degil tavsiye ederim yesilde eksi olmucak..
Zeynpaysimannesi Bende de yanma ekşime çok oluyor 18+3 haftalık hamileyim doktorum gaviscon verdi ondan bir kaşık aldıktan sonra rahatlıyorum , doktoruna danış sende canım
zuhal07 Nefesbuket rennie duo ic veya elma ye 2 tane falan.. Anlayabiliyorum seni allah yardimcin olsun 36 hamisim hala o dert tasa bende de var daha yeni rennie ictim..
Ncznbaby Nefesbuket süt iyi geliyor canım soğuk olsun ben 2 büyük bardakl ancak rahatlıyorum ama geçici tekrar başlayabilir
Ceylanyusuf Nefesbuket aaa canm senin soda icmen çok zarar bebeğe onu düşünmen gerek .Ayrıca bebegin saçı çıktığı için migden yanıyor süt iç ıyi gelir
Burcumm Ceylanyusuf canım sodanın bebeğe bi zararı yokki aksine içindeki minerallerden dolayı faydalı bile iki doktorumunda tavsiyesi
Birdals2012 Nefesbuket canim acilen pulcet yazdir dr una aninda kesio bende o dertten geberiodum bicak gibi kesti