bebegimmm16 Kızlar anlayan var mı??? Paı-1 5G/4G : 5G/5G Mthfr (A1298C) : mutasyon saptanmamıştır FII (G20210A) : mutasyon saptanmamıştır Mthfr (C677T); heterozigot mutasyon saptanmıştır Fv leiden: mutasyon saptanmamıştır
YagmrK bebegimmm16 1 geninizde pıhtılaşma çıkmış. Gebelikte düşük doz kan sulandırıcı iğne kullanılması önerilebilir
Bsrlmnemr bebegimmm16 benimki ile aynı sayılır bende sadce diğer mthfr geni de heterizigot. Çok riskli bi duurm değil ama sende ben gibi hamilelikte iğne kullanabilirsin
Tuqceee33 bebegimmm16 pıhtılaşma için ayrı test mi yapılıyor? Ben özele gidiyorum ilk kürtajımda araştırmak istedik genetik test istedi doktorum 4 tüp kan alındı pıhtılaşmaya da bakarlar inşallah, umarım tedavi edilebilir bir şeydir🌸
bebegimmm16 Tuqceee33 ben devlet hastanesinde yaptırdım pıhtılaşma ayrı bi test genetik ayrı canım henüz genetik çıkmadı eşimle ikimiz yaptırdık genetiği
bebegimmm16 Ceylan12334556789 ben henüz hamile değilim canım 9 haftalıkken kalbi durdu bizde araştırmak için yaptık
Tuqceee33 bebegimmm16 1 ay sonra çıkıyormuş sanırım sonuçlar. Genetik testten eşinizden de kan mı aldılar? Ne kadara yaptırdınız?
Mucizemm25 bebegimmm16 mrb geçmis olsun facebook kullanıyorsanız bi grup var kan pıhtılaşması olan hamileler diye orda çok tecrübeli arkadaşlar var kapalı bi grup daha iyi yardımcı olabilirler
bebegimmm16 Tuqceee33 canım genetik henüz çıkmadı o iki ay sonra çıkıyormuş pıhtılaşma testide bir bucuk ay sonra cıktı devlet hastanesinde bir ücret ödemedim