katipmom Kızlar selam 37.4 olduk bugün muaynemiz vardı doktorumuz sezaryen dedi 3200 olmuş kilomuz çatımda dar zorlanırız gerek yok dedi haftaya gin verecek ve ben çok korkuyorum bilmiyorum ne yapcam çok tırsıyorum 😢
Ilknur_degrrli1 katipmom bence korkma kime sorarsan sor en konforlu en guzrl olani sezrryan diyor tabiki sagliklisi normal ama her yigidin harci deil bence
Yenianne65 katipmom bende bugün çatı muayenesi oldum normal doğum yapman mümkün değil dedi yarın kan değerlerimin sonuçları çıkacak ve sezaryen için gün alıcaz insallah
Ruyaaa katipmom korkacak bisey yok ki ben kızımı sezeryanla dunyaya getirdim spinal sezeryan. Catim dardi ve bebegimin suyu azdi. Spinal sezeryanla dogurdum ve bebegimi ilk ben gordum agrida yavas yavas geliuor ilk gun biraz zor ama sonraki gunler normale donuyorsun. Korkma.
katipmom Ilknur_degrrli1 öylemi ya bilmiyorum binbir soru var benim ilk dogumum siz daha tecrübelisiniz tabi bilirsiniz ama sonrası olacak agrıdan değil o anki halden korkuyorum hangi çeşit sezeryan olcam bilmiyorum 😭
Yenianne65 katipmom normal doğum istiyordum ama normalden daha çok korkuyordum sezaryen olucağım netleşince korku kalmadı açıkçası
Ilknur_degrrli1 katipmom valla benimde ilk tecrubeli deilom ama cok arastirdm cok kararsizim epdiural de daha cabuk uyusukluk geçiyormuş spunalde 3 saati buluyor buda iyi bise ikisi bi arada olursa harika olur bence agri kesici verilir surekli hicbise hissetmeyz