Mernana Zaf35 en iyisini yapmışsın canım sabırla beklemek en büyük iyilik. Bende bugün test yaptım negatifi gördüm adetim geçene kadar yapmam birdaha dediğin gibi en az 10 gün geçmesi lazım 🙏 inşallah bebişin sağlıklı hayırlı olsun canım 😊
Songulkls27 Mernana yok canım kan testim negatif çıktı bende hamile değilim dedim adetim beklemeye başladım hala adet olmadım ilk defa böyle oluyor bilemedim
Mernana Songulkls27 bir yerde okumuştum gecikince vücut kendini gebeliğe hazılıyor diye inşallah bizimde öyle olur bu ay olmazsa başka aylarda 🤷♀️ Benim belimdeki ağrı hala geçmedi çok şiddetli
Evlatkokusu Mernana aslında belirtiler adet ile aynı gibiydi belki biraz daha kasık ağrısı olabilir. benim regl günüm hiç şaşmazdı ondan anlamıştım. evde yapılan testlere güvenmeyin ben gittim erken gebelik testi aldım çokta pahalıydı ama bilemedi gebe olduğumu
Prensesim2018 Mernana ben dıjıtl testle ogrendım gebe oldugumu 5 gunum vardı ama ılk cocugumda 1 hafta kala ogrenmıstım cıkarsa cıkar cnm
Zeyzeyka Mernana adetime 4 gün kala 5 tl lik testten öğrendim hafif silikti, pahalı olan 45 tl ye aldığım erken gebelik testinde çıkmamıştı sinir olmuştum 😃 tavsiyen iki gün daha bekleyin 5 tl olan testlerden alın bi kaç tane
Merve_kucuk Mernana Adetim 4 gün geçtikten sonra test yapmıştım 🙂 ilk defa gecikmişti ama yinede beklemiştim ☺
Yusra1 Adetime 2 gün vardı meraktan yaptım bende erken olan teslerden pozitif çıkmıştı bi iki daha bekle derim