Nurah Şuan 13 haftalik hamileyim ve doktor dünyanın ilaciji yazdi bide düşük ilaci kullaniyorum bana cok fazls geldi acaba herkes mi bunlari kullaniyor
tugce0606 Nurah bende bekleyim burda. 16.haftaya giricem yarın doktor daha adam gibi ilaç takviye bişi yazmadı folik asit ve monovit kullaniyorum
Tukec Nurah 16 haftaya kadar folik asit ve 16 haftadan itibaren pregna formula, demir hapı,d vitamini ve omega kullanıyorum.
gtitiz23 Nurah bn decavit coraspin gyno ferrasanol dubhaston birde calsiyum . Protestan 200mg fitil.ilaci iki tane onu sürekli kullanıyorum ömür boyu
Nurah Ayy benimki 6 tane falan bisey yazmis receteye bide karacigerimde sıkıntı var nasil kullancam diye düşünüyorum
Mrvfndk Valla 20 olcm yarn folit asit bitti baska gerwk yok ddi .saglk ocagna gittim d vitamini verdi allahtan onu kullncam .özel hastane ilac yaziyo mu bilmiyrm devlete bayadr gitmedm .
Sweetmerve Decavit kullanıyorum doğuma kadar Kullancakmışım. Bir de mide bulantısı Hapı prilam Dr troitim alındığı için de levotiron kullanıyorum 😊
Aysenuryk Haftada folik asiti birakip Vinalac adli multivitamine gectim. 20. Haftada d vitaminine basladim, 24. Haftadada kan ilacina. Su an 27 haftaligiz 3unu kullaniyorum birde tiroid ilacim 🙈
Esraguvennn Valla canım bana devlette kan ilacı yazdı doktor özelde içinde hem balık yağı hem vitaminler olan bir hap yazdı ekstra coraspirin falan yazdı ama ben hiç birini hamileliğim boyunca kullanmadım kan ilacından 1 kutu bile bitirmemişimdir balık yağı da 10 tane ya içtim ya içmedim coraspirini de zaten devletteki doktorum kullanma dedi hiç bisey kullanmadım sayılır allaha şükür doğum yapalı 1 hafta oluyor ne kendimde bir sıkıntı var ne bebeğimde
Tncns Şuan 36. Haftadayız. Folikasiti bıraktıktan sonra 3 ilaç kullandık şu zamana kadar demir, magnezyum ve decavit. Hala da devam ediyoruz başta 3 ilaç bile bana fazla gelmişti ama hep kullanmamız gerekiyor dediler.