Kizim_ve_Annesi Merymery2233 tebrikler canim silik çizgi var 🥰 adetin geciktiyse bence bi kan testi verdir
spiker_anne Merymery2233 hic anlasilmiyor ki cok silik cıkmış bence biraz daha bekle yada kan ver canım o zaman daha net olur simdi burda hamilesin deriz bide cikmaz umudun kırılır en garanti kan testi hayirlarla sonuclansin insallah🙏
duygusm Merymery2233 Silik bir çizgi görüyorum. Adetiniz kaç gün geçti? Bir kan testi yaprıtabilirsiniz bence 😊
hemsireanaa İkinci çizgi silik bi şekilde görünüyo canım adetin ne zaman ? Hamilesin bence bende bu şekilde öğrendim☺️
Mom46 Canım ikinci çizgin silik çık belli olmasada bir kan testi ver idrar testi kesin sonuç vermez o yüzden acile git beta hcg baktır🤗
Merymery2233 Bebeğim daha 7 aylık çok küçük 5 günüm geçti allahım nolur olmasın Allah olmayanlara versin çok korkuyorum.
Cansummm Merymery2233 neden korunmadınız olmasını istemiyorsanız birden fazla korunma yolları var artık. Olmasın diyeceğinize kadar keşke baştan önleminizi alsaydınız
Busracetin Merymery2233 büyuk ihtimal var canim , Allah olmayanlara elbet versin ama sana verilen de bir nimet unutma 🌸 eğer varsa yeter ki sağlikla gelsin , her zorlukla bir kolaylik vardir 🤗
Mucizem7 Merymery2233 kaç çocuğunuz varki istemiyorsunuz?varsa kesin eğer hayrli olsun öyle düsünmeyin. Rabbim gayretini verir👍🙏
Mrv1234 Merymery2233 canim tebrik ederim silik bi cizgi var insalalh hamileesindir bunu tam anlamak icin kan ver gidip inslalah hamilesindir😍😍
Mineberna Merymery2233 benim ki aynı böyleydi bir kaç gün sonra tekrarladım bunun bir ton koyusu çıkmıştı sonra kan verdim hamileymişim 🤗