Muhammedim0125 Kaçıncı haftadan sonra uçak yolculuğu yapılamıyor. Şuan 32. Haftalığım 10 gün daha memlekette kalmam gerekiyor
[silindi] Muhammedim0125 28. Haftadan sonra doktor raporuyla 35. Haftanın sonuna kadar biniyo diye biliyorum canım
Buse91 Muhammedim0125 ben hostesim😊 tek gebelikse 28 haftadan 36 haftaya kadar raporla uçabilirsiniz. 36 hafta olduğunuz gün rapor olsa dahi havayolu uçuşa kabul etmez ona göre ayarlayabilirsiniz
Pamuuk Bildiğim kadarıyla 32 son diye biliyorum 32 ve 35 haftasında raporla binilyor diye biliyırum yanlış bilgi olms. Nerden nerey gdicen o hava alanını arayıp görş en iyiysi
89Kbr Hangi firma ile uçacaksınız? thy 28’den sonra doktor onayı istiyor. anadolu jet yanlış hatırlamıyorsam 30’dan sonra istiyordu
Muhammedim0125 Buse91 ben 32 haftalığım ama kimse bana rapor sormadı raporsuz bindim şimdi 10 gün sonra dönüşe geçiyorum rapor almadım memleketteyim binsem raporsuz indirirler mi
Bus0672 Muhammedim0125 yaşadığım yerden ankara giderken hiç sorulmadı fakat ankaradan tekrar dönerken bayan görevli ıslarla gebelik var mi var kaç hafta dedi söyledim 28 haftadan sonra dr onayı olmadAn binemezsiniz bilginiz olsun dedi uçak da Anadolujetti
Buse91 Muhammedim0125 yani dikkatsiz personele denk gelmişsiniz sanırım dönüşte aynısı olmayabilir biz raporsuz yolcularımızı indiriyoruz uçaktan prosedür olarak. Siz riske atmayın raporunuzu alın bence
[silindi] haftanın bitişinden itibaren uçuş raporu almış olmanız gerekirdi. 36. haftaya dek rapor gerekmekte.
Bus0672 Muhammedim0125 yakın bi dr gidip alabilirsiniz durum bildirir raporu sıkıntı olmaz havalimanı sıkıntı çıkartabilir
Buse91 DenizEliz güzel ama zorlayıcı biraz aile hayatı için hamile kalıncada bırakmak durumunda kaldım:) hala olabilirsiniz hiç geç değil🥰