biologmommm Essraa igrendim derken psikolojik olarak kac doktora gittiysem ukalâ ukalâ konusup başından atıyor cok havalilarina denk geldim sanirim yoksa rabbim tabiki hic bir doktorun eksikliğini vermesin benimki sadece sinirden korkudan söylenen söz
TugbaLafci biologmommm canım ben decavit kan ilacı , magnezyum , mide şurubu , progestan kullanıyorum hamilelik hepsi lazım 🤗🤗
tubatayfun biologmommm kan sulandiriciyi bende kulaniyorum hamilelik testim positief cikdi gunden beri benim icdiklerimi saysam sarirsin doktor bosuna vermez ki bir tane dusugun varmis bence teretdut etmeden kulanmalisin
Irmakgcgn Bende devit -3 vitamin kullaniyorum. Demir verdi ama kullanamiyorum. Bulanti yapiyor . Ayrica ilactanda nefret ediyorum..ama kullanmak zorundayiz maalesef besinlerden yeteri kadar alamiyoruz. Iki kisi oldugumuz icin yetmiyor maalesef. 😊 doktor konusu icine sinmeli bencede. Cunku bende bu tarz ilac konusundan dolayi bir tane degistirdim . Ve digerine bu durumu anlattim rahatsiz oldugumu soyledim. Simdi ki doktorumdan cok memnunum. Hersyin.aciklamasini yapiyor sagolsun.
Asu Irmakgcgn demir ilacının adı ne acaba size bulantı yapanın? Doktorımun bana verdiğide bulantı yaptı, bıraktm
EnginDenizim Verdiği ilaclarin hic biri bebege zararli değil aksine faydalı kaybiniz oldugu icin tedbir amacli vermis bu ilaclari ayrica kan sulandirici ilaclar bebeğe daha iyi kan akisi sagliyor basindan beri kullaniyorum bende. Sorgulama bile kullanirken ama doktoruna guvenmiyorsan o ayri farkli doktora git.
efikAyeglelik biologmommm benim en baştan beri çok şiddetli kusmam olduğu için hiç beslenemedim o yuzden 6ceşit vitamın verdi doktorum 36+4 bugun kusmaları 1 aydır biti ama bulantılar geçmedi banada başta çok gelmişti ama onları kulanınca gücümü topladım sizde farklı sorunlarda varmış sanırım doktorunyza sorun sizi aydınlatmasını isteyın yada başka bir doktora daha gidin ben 3 doktora birden gidiyorum
Gulkar Ben tam 7 tane ilaç kullanıyorum her defasında azalır diye beklerken habire artıyor ne yapalım bir düşük yaptım miyom ameliyati oldum
Ayse13 Haftada ilaçlarım değişti 2 gündür demir hapı d vitamini ve elevit kullanıyorum fakat kahverengi akıntı başladı büyük tuvaletimde siyahtı bugün böyle yan etkilerle karşılaşan oldu mu acaba ?
Ikinciyibekliyorum Ayse13 demir hapını bende kullaniyorum gyno ferro . Diskim ilk kullandigim günden beri siyah ama lekelenmem olmadi .
Pinaryyim Canım kesinlikle kaybın oldıgu içindir bu kdar ilac açıklama keşke yapsaymış içine sinmediyse hmeen degiştir bnm hiç kaybım olmadıgı halde doktrum önlem olarak progestan 200mg vermişti.
Cancancan biologmommm canım aynı ilaçları bende 12 haftaya kadar kullandım hibor kan sulandırıcı progestan hormon düşük olmamamsı için
Domatesimm Tiroid, d vitamini, decavit, magnezyum ilacı, Fermat kan ilacı, progeston, 🤦🏻♀️ Ben de unutuyorum tiroid ile Progestonu atıyorum ama diğerlerini aksatıyorum 🤨 Urfa’da hangi doktora gidiyorsunuz ki
Domatesimm biologmommm ben metfolife da Gülnur hanımağa gidiyorum normalde. Geçen rahatsızlanınca acil lotusa gittim Veysel toprak vardı çok iyi bi doktor. Belki bundan sonra Veysel beye gideriz bilmiyorum. Gülnur hanımı da beğeniyorum iyi bir doktor ama çok kalabalık olduğu için içimi rahatlata rahatlata konuşamıyor.
biologmommm Domatesimm bende ayniyim gulnura gece polikligine gittim iki kere kotu haber verince ona kosullandim iyi dr ama bende metroliife bülent beyi düşünüyorum