Nagihankilic Kızlar normalde doktorum bana dün yatış verdi doğumunu baslatacagiz dedi ama ben kurbanlık koyun gibi yatıp suni sancı almak istemedim. 40+1 deyiz ve 3800 Gr suni sancı ile normal doğum yapan oldu mu aranızda ?
Ttli1_ Nagihankilic bnde 40+2 3800 bebegim acilma yok suni sanci verip baslaticaz dediler biraz daha bekletiyorlar git gide buyuyor normal dogum bide
Hediye_Kurabiyem Nagihankilic ben ilk gebeliğim de kızımı 41 haftalık suni sancı ile normal doğurdum şu an ikinci bebeğimi bekliyorum 😊
Cumaserife Nagihankilic kızlar bu konuyu bende çok merak ediyorum rahimin açılmasını başlatan fitiller varmış doktoruma sormadım bu gittiğimde konuşucam bunu da bende istemiyorum suni sancıyı bebrğimin başı aşağda 3.800 civarıydı en son 39+5 olduk ve hala gelişiyo bebekler.. bu fittille doğum yapan varmış ama burada varmı doğumu başlatma oranı nedir bilen varmı kızlar??
LittleAnneee Benim ilk doğumum olucak inşallah ama ablam 3 doğum yaptı ve üçüde haftası doldu sıfır açıklıkla suni sancıyla doğum yaptı ve bebeklerin hepsi 4 kg civarındaydı 🙈 imkansız diye bir şey yok ama sabır işi biraz suni sancı 🙃
Nagihankilic LittleAnneee yani suni sancı aldı ve normal doğurdu değil mi? Ya ben çok korkuyorum 😢 suni sancı Alip sezeryana dönmesinden 🥺🥺🥺
0Hacer0 Ben normal doğum yaptım ama suni çok kötü bişey ☹️ inanılmaz ağrısı var şimdi 36 haftalık az kaldı doğuma çok korkuyorum 🙄
LittleAnneee Nagihankilic evet canım ama önemli olan senin istediğin hangisi içine siniyorsa pozitif olmaya çalış ama eğer normal doğum istiyorsan dene sezaryana alınsan bile en azından elimden geleni yaptım dersin
Nagihankilic Hediye_Kurabiyem canım ne kadar sürdü zorlandın mi bebeğin kaç kiloydu ay suan doktordan çıktım aglicam 🥺 ister yat başlatalım ister bekle dedi kafayı yicem ne yapacağımı bilmiyorum
Hediye_Kurabiyem Nagihankilic 3.190 kg doğdu korkma Allah sabırını veriyor inşallah sabah bana 7 de başladılar önce fitil ile sonra 10 da serumu verdikler 2:50 de doğurdum son iki saati zordu ama doğum kolaydı korkmayın hepsi geçiyor inşallah 😊
Degisken 41 haftada arkadaşımın suyunda azalma oldu diye suni alarak doğurdu. 6 ..7 saatte. Ama ikinci normal doğumuydu
Nagihankilic Degisken Hediye_Kurabiyem Çok dua edin bana pazartesi ye kadar gelmezse pazartesi sabah 8 de yatış yapacağım ve suni sancı verecekler 🥺
Busegk Nagihankilic benimde pazartesi 8bucukta yatisim olcak suniyle dogumu baslaticaklar.insallah saglicakla hemen dogururuz:)