Sdmrll Buselensi bende gitmiycem artık Kendine bıraktım inşallah olur bebeğim sağol rabbim seninde bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Nuriay mom101 baci seni cox merak etdim nece oldu deyesen yaxşisan bebişde yaxşidi ? Demişdim ki sebirli ol mende senin heftende eşitmemişdim gordun 😍😍😍
Nuriay mom101 Amin periyotda nata seni sorusurdu yazdim ki yaxsidi bebiside ozude yaxsi ol baci mende ovulasiya testine başlamisam dua et baci mende gorum yumurtlamayi Allahin izniyle
Nur5 Nuriay ismim cemile ama tedaviniz durdu virüs yüzünden . Kızlar hepinizin kandilini şimdiden kutluyorum yarın mirac kandili. Yarınki o güzel günde dualarda buluşalım birbirimize bol bol Allah rızası için dua edelim
mom101 Nuriay inşallah gözəl xəbər alarsan can bir söz deyim ama bu testlərə elədə güvənmə deyim nə mənada düzdü elə vaxtında ama günaşırı əlaqəyədə gir məndə gördün də göstərmədi elədə düzgün Ona görədə test eləsən belə günaşırı əlaqədə ol
4114eb Allah razı olsun kürtaj yaptım tekrar sağlıklı gebelik için çok sağol bu mübarek gecede rabbim kabul eylesin inşallah eda atay🤲