Yeloturko Elimde ovelasyon testi var kızlar aldım kullandım az, hamile kalınca elimde biraz kaldı isteyene yarı fiyatına yollayabilirim
Rukiye58 Hnfth canım benim evde var ama kaç tane bilmiyorum gönderebilirim sana bir bakıyım eğer yeterli sayıdaysa gönderirim istersen
Hnfth Rukiye58 hangi şehirdesin kuzum kaç tane var bi bakıversen 😍😍😍🙈 ınstagram varsa ordan görüşebiliriz hem tanışmış oluruz hnfth_
meliccccc Bus_ak18 canm bu n11 alisverisde kart bilgilerini girince telefona onay mesaji geliyomu yoksa direk kart bilgilerini girince onaylaniyomu siparis.. gebelik testi alicamda🤭esimde istemiyo almami mesaj giderse onun teline gidecek😂
Bus_ak18 meliccccc sanırım geliyo canım. Ben eşimle hallettim. Bide eşinin kartı internet bankacılığına açık olması lazım onay vermesi lazım malesef🤗
Gkc2144 Seln1515 çok var canım bir gebe günlüğünü öneriyorum testler de güzel al dene pişman olmazsın ☺️
DilanDag Seln1515 ovulasyon_takibi_2019 bu sayfadan aldım takibi kendisi yapıyor ismi Emel testlerin fiyatı 60tlden daha az çok memnun kaldım sizde kalırsınız inşallah