Tuqceee33 Seln1515 bende bu ay düşünüyorum ovulasyon testi ile takip etmeyi düşünüyorum, adet olmayı bekliyorum🙏🏻
Seln1515 Tuqceee33 benim adete bitmek üzere instagramdan bir sayfadan aldım 30 adet yolladılar deniycem bakalım insallah guzel sonuç alırım
Seln1515 Bus_ak18 sağol canım baslıycam 2 gün sonra bakalım 30 adet aldım test bitmeden sonuç alırım inşallah
Anne18 Seln1515 kuzum ben yıllık evliyim 9 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor gecen ay denedım ovulasyon ile tutmadı bu ayda sipariş verdım 2 defa yumurtlama gördüm inşallah hamıle kalırım bu ay tek duam bu ☹️☹️☹️☹️☹️
Seln1515 Hnfth instagram da canım arkadaşlarım tavsiye etti bana da 30 tane var içinde + 2 tane de gebelik testi hediye 60 tl #birgebeningunlugu sayfanın adı da ben daha denemedim 2 gun sonra baslıycam
Rukiye58 Hnfth canım benim evde var ama kaç tane bilmiyorum gönderebilirim sana bir bakıyım eğer yeterli sayıdaysa gönderirim istersen
_betul_ Anne18 ikinci yumurtalamayı adete kaç gün kala gördünüz acaba? Bende gördüm kafam karıştı o yüzden soruyorum 😍
Bus_ak18 Hayalist 1.5 telefondaki uygulamardan takip yaptım ama hep yanls zaman göstermiş. 1.5 seneden sonra ovulasyon aldım rabbim nasip etti