Ozlemzeynep Ftmergn kan değerini ne zaman öğrendin canım tekrarlamadın mı hiç ya kimyasal gebelik geciriyosun ya da düşük riski 😕
Ecelif Ftmergn cnm bence bir kadın doğum doktoruna görün her kanama düşük her lekelenme yerleşme değildir. Belki ilaç verir hem de değerlerine bakar artmışmı diye
Merryy Ftmergn ben 7.4 le öğrendim canım iki günde bir kan ver iki katı artması gerek ben devamlı kan vermiştim geç döllenme demişti doktorum inşallah sizinde öyle olur artışları görürsün hayırlı olsun ☺️
Sltn01 Ftmergn canım bende yaşadım ama adetten 4 gün önce 1 kere geldi oda akıntıyla beraber sonra gelmedi ama bazıları leke leke 3 gün de sürüyormuş canım . Kahverengi ve açık pembe oluyor genelde . Benim açık pembe 1 kere geldi
Ftmergn Ozlemzeynep dün kan verdim bugün öğrendim ama tahminime göre daha çok yeni ondan düşük olabilir mi acaba
Esenburhan123 Değer düşük gelmiş bira canım kimyasal olabilir ama yükseledebilir 2 gün sonra tekrar et
Ecelif Ftmergn cnm o hamileliğin başında olabiliyor ama burdan ne desek boş her hamilelik bir olmuyor o yüzden sen en iyisi gün içinde bir doktora git en sağlıklı bilgiyi ondan alırsın
Cherry5 Adetine kaç gün var 🤗 ben de 14 ile öğrendim çok erken farketmiş olabilirsin düşük beta değeriyle öğrendin diye kimyasal gebelik olacak diye bir şey yok. Lekelenmen çok mu?