Kocaeli41 Merhaba güzel anneler 30 +3 haftalığız cok bi zamanımız kalmadı herseyim iz hazır siz neler yapıyorsunuz eşyaları yıkayıp çantaları hazırlamaya nezaman başlıcaksınız??
Islim123 Kocaeli41 32+3 um yıkamaya yavaştan başladım çantayı haftaya hazırlarım artık canım nolur nolmaz
Bebek1 Kocaeli41 Ben inşallah 32 de izne ayrılıp memlekete gidince orda yıkamaya başlayacam inşallah hazır olsun ki ne olur ne olmaz son zamanlar daha da ağırlaşırız çünkü
Kocaeli41 Islim123 bende haftaya yıkamaya basarım dedim dediğin gibi ne olcagı nezaman gelmek isticekleri belli olmaz saglıkla gelsinler insallah 💕
Minikmelek Bizde 30 haftaligiz herseyimix hazir ufak tefegimiz kaldi onlarda hal edip haftaya yikamaya baslariz artik 😎
Dilararas 30 haftalıkta herşeyimi hazırladım bebeğin eşyalarını da yıkayıp ütüledim ilkinde erken oldu herşeyin telaşlı oldu bunda erken davrandım 😊 şimdi 32.haftadayım
Kocaeli41 Dilararas tecrübeli bi anneyz sanırım bende baslıcam ozaman haftaya hazırlamaya siz kendiniz için neler koydunuz neler lazım oluyor
Kocaeli41 MineKasp ilerledikce agırlasıcaz canım bilmiyorum ki bende ne olur ne olmaz diye işte hazır beklesin diye😊😊😊
Dilararas Kocaeli41 ikinci gebeliğim ,iki tane pijama takımı ,emzirme atleti, göğüs pedi ,iç çamaşırı terlik ıslak mendil koydum canım ped de koydum ama depent alacaktım ona da dar dediler kafam karıştı onu alıp almamayı da düşünüyorum 🤔
Seyma_Eren Kocaeli41 bizde 29+5 iz, herşeyimizi aldık çok şükür, 32 de izne ayrıldığımda kıyafetlerini yıkayıp hastane çantasını hazırlayacağım inşallah☺️🌸
Fatoserin 31+6 herşeyimiz hazır bu hafta kıyFwtleri yıkayıp ütüleyip yerleştirdim çantamızı hazırladık sadece beşiğimiz gelecek ve bir de ev temizliğimiz kaldı 😊
Kocaeli41 Dilararas ben aldım depend canım 50 bedene kadar oluyor ben suan 97 kiloyum oldu denedim cok rahat oluyor diyorlar sen bilirsin yinede
Dilararas Kocaeli41 o zaman bende alayım çok teşekkür ederim ,biri 50 bedeni küçük olmuyor yazınca almamıştım