Telatabih Merhaba arkadaşlar bir genimde kan pıhtısı saptanmıştır bilen var mı gebelikte düşüpe sebep olur mu ? İki kimyasal gebeliğim oldu. Doktorum genetik testleri istedi henüz görüşemedik kendisiyle sizlerden bilgi almak istedim.
Seda5892 Telatabih kan sulandırıcı kullanmanız grrekebilir bends de vardı kullandım ama benim bir kaç gen fsrklıydı
Telatabih mirage_90 sizinde mthfr 677 de mi heterezigot mu çıktı ? Doktorum yoktu sonucu alırken sekreteri önemli bir şey değil yok kullandırılmaz ilaç dedi tedirgin oldum
mirage_90 Telatabih evet mthfr677 hetero benim hepsi öyle söylüyo ama illaki kan sulandırıcı iğne kullandırtıyolar bi beş haftalık düşük bi kimyasal gebeliğim oldu kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve çok şükür doğumuma 10gün kaldı🙏🏻
ozgei mirage_90 bende de aynisi var doktorum igneye gerek yok dedi, aspirin kullanacagim ama igne de istiyorum, hangi igneyi kullandiniz acaba???
mirage_90 ozgei oksapar 4000 en düşük doz oluyor bikaç gün önce hemogramda plt trombosit değerim yüksek çıkmış valla iğneye rağmen
mirage_90 ozgei yok kullanmıyorum. hamile kalmadan bir iki ay öncesi kullanmıştım hamile kalmayı kolaylaştırıyo bizim gibi pıhtılaşması olanlarda sonra iğneye geçtik öğrenince
Nuriay ozgei ben kullaniyorum kan durulducu pihtilasmam olmamasina ragmen hamile kalincada igneye başlicaz 2 kayıbım var çünkü doktorum dediki adet doneminde asiri kan normalden fazla gelirse adet doneminde kullanma yok normal hep oldugu gibi adet geliyorsa sorun yok kullan dedi