Sumeyra97 Klomen + çatlama iğnesi 31.günde adet oldum Yine tutmadııı ilk denemede tutmayan var mıııı? Bi dahaki ay tekrar mı ıgne olucam ????
ilayecemom Sumeyra97 benim aylarca tutmadı kliman ve catlatma iğnesi vazgeçtiğim anda kendisi geldi minigim 🥰 umudunu hiç kaybetme 🌸
Tuqceee33 Sumeyra97 ben 2 kere femera+çatlatma iğnesi kullandım. Son iğneden sonra ki ay hamile kalmıştım ama boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. Hayırlısı olsun sıkma canını Rabbim herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin🌸
Zeyneppmuratt Sumeyra97 benim ilkte tutmadı 2. 'yi yaptım canım bekliyorum inşallah ikincide tutar seninki de ♥️♥️
DiplomaliEvHanimi Sumeyra97 benimde femera ile ilkinde tutmadi canim skma canini. Bazen ilk oldugundan vucut alisamayabiliomus genelde 2ve 3dahs dansin yuksek 😍
150403 Sumeyra97 bende femara+ovitrelle yaptırdım olmadı ikinci ay doktora gitmeden kendim femara kullandım yine olmadı kardeşim bu iş ilaçla değil Rabbim ol dediğinde oluyor gerçekten buna inandım ben
Esenburhan123 Sumeyra97 değerin yükseliyor ama cok yükselmiyor orantısız yükseliyor yumurta sperm dölleniyor ama tutunmuyor adet gibi döküyor ama bende agrı cok şiddetliydi rabbim bir daha yaşarmasın suan tekrar yumurta takibi yaptırıyorum tekrarlamasından korkuyorum
MineKadir Bende1ay klomen +iğne ikinci ay yine iğne oldum ama ikisindede olmadi inşallah bundan sonra kızlar dualarinzla