Deletedmom138 DenizEliz biz o kadar acele edince bebekte erken çıkmaya çalıştı benim 😂 neyseki durdurdular 😂
Papatyakalplikadin Yeldakdag ben Philips avent aldım. Emzik ikili avent air biberon da avent pp set aldım
Yeldakdag Papatyakalplikadin Bende Avent soft aldım Emzik ikili, Biberonda Avent küçük cam olanı aldım ama büyükde ihtiyaçmı hemen?
Esarikay Annnnneeesss belirli bir gelişim sürecini tamamlayıp daha az risk ve daha az süre kuvozde kalip normal hayata adepte olabilecek hale geldiği sınıra yaşam sınırı deniyor canım. Benim 13-17 arası kanamam vardı stresli de bir surecti o yüzden onunda biraz etkisiyle 28 e sartlandirmistim kendimi
Papatyakalplikadin Yeldakdag olaki sütüm olmaz mama vermek zorunda kalırsam diye aldım ben birde indirimdeydi 2 tane cam alsam 120 küsüre geliyordu ben seti 176₺ civarı aldım Eğer kullanmazsam büyüyünce Emziği çift delikli alır yine kullanırım 😁 birde cam yenidoğan İçin ağır oluyormuş pp al dediler sağlığa bi zararı yok kullanan herkeste memnun
yonca90 Annnnneeesss 29. Haftaya giriyoruz yeni başladım alışverişe. Acele etmeyin herşey hallediliyor 🎈
drn5410 Bende almayacam 30a kadar diye düşündüm öyle de dedim ama 🤭 bugün bebek mağazası açılmış yeni, annemler bebek arabası uyguna bulunca hediye aldılar torunlarına 😅 ve daha bir sürü kıyafet vs
Mirayilknurtolga Bence cinsiyeti kesin belli olduktan sonra yavaş yavaş başlanmalı. Abartmadan.. Bir anda yüklü masraf olmuş olmaz.. Hem de insan o psikolojiye daha iyi hazırlıyor kendini..
Betulbekil 36+0 dayım bir tek bebek arabası kaldı salı günü alacağız onuda inşallah diğer eksiklerine yavaş yavaş her çarşıya gittiğimde aldım cinsiyetini öğrendikten sonra toplu bi şekilde almadık biz odasınıda 1 ay olmamıştır alalı
Deletedmom133 Annnnneeesss istedigin zaman basla benim 22haftamda herseyim hazirsi canim ne kadar erken o kdr iyi aonra zateb ne alis verise cikma gibi durumun oluyor nede maliyet ufak tefek gibi duruyir ama cok masraf oluyor en azindan suan basla sampuan kuvet zibinlar falan erkn diye dusunme bak bemim.kizim dogduda aldiklarimi giydi kucuk bile geliyor 😁
Damlapilatin Annnnneeesss benim kizimdan herseyimiz var ama bebeğim erkek ona göre kıyafet bez alışveriş yapılcak oda paraya bakar bir kaç gün icinde alınir temmuz sonu doğum