Gamzeahmet27 Daha çok yeni öğrendim hamile olduğumu ve bugün kahverengi leke geldi düşük tehlikesi mi bu ilk hamileliğim yardımcı olurmsnz korkuyorum
Zeytininannesi Gamzeahmet27 Hayırlı uğurlu olsun canim bende lekelenme olmamıştı ama yerleşme kanaması olabilir
Tstnptt Gamzeahmet27 doktora git cnm hemen iğne ve progestan veriyorlar bende yaşadım 12. Haftaya kadar sağlıkla al inşallah kucağına
Bsrlmnemr Gamzeahmet27 sen doktoruna git ona sor o sana progestan verebilir. Ben de kullandım progestanı 12. Haftaya kadar
Gamzeahmet27 Zeytininannesi amin teşekkür ederim herkes öyle diyo ama korkuyorum bugün gidicem insallah doktor a
Humi Gamzeahmet27 yerlesme kanamasi hemen hemen herkes yasar. Benim iki hamileligimdede oldu hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin
Busegulce Gamzeahmet27 canım ben 15. Haftama kadar lekelenme yaşadım her seferinde doktora gittim korktum ağladım şükür bişey olmadı 28. Haftadayız kızımla Progestan vermişti doktorum içini ferah tut ama yine de ihmal etme
Gamzeahmet27 Busegulce Busegulce 12 gündür kanamam oluyor doktor yarın gel ultrasona bakalım kese görünmezse dış gebeliktir dedi 😔
Seymabebgm Gamzeahmet27 doktorum yerlesme kanamaso diye birseyin olmadigini her turlu kanamanin zarari olabilecegini boyle bir durumla karsilasirsam gelmem.gerektigini soylemisti hamilelik basindayken
Gamzeahmet27 Seymabebgm gittim günlerdir gidiyorum önce düşük dediler sonra dış gebelik dediler bilmiyorum