Nevinn Bi saat kadar once muzlu süt ictim 1 2 yudum pinarinki a101 den almistik ama meğer son kullanma tarihi gecmis 09.03.18 yaziodu ama gec fark ettim iste bisey olurmu sizce kizlar ne yapicagimi sasirdim🙁
DilekTapnar Nevinn korkma canım bişey olacağını zannetmiyorum kusmayı dene yoğurt ye kötü bişey hissedersen hemen acile git
deletedmom01 Nevinn senin yerinde olsam o sütün kutusunu onlarin gözüne koyardım gidip. Canım mide bulantin yada baş dönmen varsa dikkat et. Bende ilk zamanlar ayran icmistim yolda meger tarihi gecmis yada bozulmus bilemiyorum sonra yolda esimde yanimdaydi afedersn kusmaktan bayilcaktm vucudum direk atti onu bisey olmamisti.
deletedmom11 Nevinn fişi atmadıysanız tüketici hakLarına başwurun bence böyLe şeyLerde eğer bi sorun yaşarsanız herşeyi üstLenmek zorundaLar sağLıkLa oynamak büyük sorundur
Nevinn deletedmom01 canim saat 10 du ya kapanmisti yoksa paketi alip goturcektim ama kapanmisti yarin ilk isim onu yapmak olcak zaten musteri hizmetlerini de arayip şikayette bulunacagim biz normal insanlardan daha hassasiz Allah korusun ya bisey olsa bebegimize kim hesabini vercek.Sen kac haftalik hamilesin canim
CerenSelvi Eğer kusmazsanız ya da başka bir rahatsızlık hissetmezseniz korkmayın, kusarsanız da bir şey olmaz. Zaman zaman bilmeden kimbilir neler yiyoruz. Bebişlerimiz bizden daha sağlamlar korkmayın 😇
Nevinn CerenSelvi insallah dediginiz gibidir cok saolun biraz olsun rahatlattiniz beni haklisiniz galiba👏 Allahtan hepsini icmedim ama paketin
deletedmom01 Nevinn şuan 29+4. Ama o ayran olayini ilk 4.aya dogru yaşadım. Dikkat et canım nolur nolmaz. Dediğin gibi allah esirgesin bisey olsa ne hesab vercekler dikkat et kendine .
Nevinn deletedmom11 canim aksi gibi fisi de vermedi oglan ama zaten yarin yine de ilk isim tuketici haklarina bildirmek olacak o saatte satis yapan cocugu biliyorum fisi de vermedi
deletedmom01 Nevinn cnm sen gene bi iki yudum ictin ben ayranin yarisini ictm yarisini esime verdim o markette beni bekliyordu bende tansiyonum dustu diye yolda almstm o bi yudum icti atti bi tuhaflik farrk etmis. Sonra benim rengim atti marketten zor attm kendimi bimde bayiliyordum😂😂 sonra disarda olanlar oldu ilk kez esim beni oyle gordu bazen dalga gecer benimle 🙄🙄 ama sonra toparldim kendime geldim affedrsn kusmasam zehirlenebilirdim allahim korudu.
Nevinn deletedmom01 saol canim teşekkür ederim bende 32.haftadayim Allah a emanet yavrularimiz insallah bisey olmaz
deletedmom11 Nevinn oLsun kamera kayıtLarı wardır hatta aynı yerde başka tarihi geçmiş sütLerde wardır büyük ihtimaL tüketici hakLarına zaten fişde wermiyoLar ki hakkımızı arayaLım diye uygun bi yazı werirseniz hakLarınızı sawunun başınıza bişi geLse afedersinde düdük gibi kaLıyoz ortada yaşadığımız sıkıntıyLa kaLa kaLıyoz bence böyLe şeyLeri ihmaL ede ede göz ardı etmemeLi zamanınız warsa bu konuyla iLgiLenin derim
Nevinn deletedmom01 cok gecmis olsun sanada canim yaa kendini zorladinda mi kustun yoksa bulantin mi oldu
Nevinn deletedmom11 cok haklisiniz yok zaten pes etmeye niyetim yok yarin ilk isim bu isle ilgilenmek olcak sonucta bide biz 2 canliyiz bizimde bebegimizi de tehlikeye atmaya kimsenin hakki yok
deletedmom11 Bu arada korkma ekşimiş yada bozuLmuş oLsa anlardın zarar werecek kdr bakteri üretmemiş demekki ne koku ne tat beLLi etmemiş sana bişi oLmaz sanki normaLde yediklerimiz çokmu faydaLı için rahat oLsn