Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle.ben de 3 buçuk yıllık evliyim.bazi olaylar başımızdan geçti.Dis gebelik ve düşük yasadim.her doktor ayrı bişey soyluyor.insan artık kendini yetersiz hissediyor,eksik.cok kafama takiyodum.bizden sonra evlenenlerin hep çocuğu olmustu.evlat sahibi olmak çok büyük sorumluluk.o kadar zor ama rabbim icimizeiyle bir anne olma içgüdüsü vermiş ki,illa anne olmak istiyoruz.insallah rabbim hepimize hayırlısıyla kolaylıklarla versin.size tavsiyem.cok isteyip kafanıza takmamaya çalışın.cunku insan o zaman daha çok stres yapiyor.ve stres vucudumuzu etkiliyor.olumsuz durumlar da yasanabiliyor.o yüzden ben hep dua etmiştim artık Allah'ım bana hayırlısıyla sağlıkla soğutmayı nasip edeceğin zaman hamile kalmami nasıl et diye.o yüzden çok istememek lazım.hobiler edinin, eşiniz de görünsün,mesela benim eşimin tiroit rahatsızlığı var ,o yüzden sperm hızı düşüyormuş.sadece kendinizde sorun aramayın.sorun sonuçta çifti etkiliyor.siz veya eşiniz farketmez.bi sıkıntı varsa tabi tıbbi olarak çaresine bakılır.Gerisi Rabbimin elinde.tevekkul edelim.sonucta oluyo ki kimsenin bı sikintisi olmuyo ama çocuk da olmuyo.kaldi ki kizlar daha yeni evlisiniz.bu kadar kafanıza takmayın.zamanla herşey olacak inşallah.demem o ki kendi kendinizeeziyet etmeyin.ben ettim zorzamanlar geçirdim psikolojik olarak.Dualarim evlat sahibi olmak isteyenlerle.insallah kolaylıklarla rabbim herkese hayırlısıyla nasip etsin 🙏