Oktay Kızlar ne durumdasınız ? Benim bel agrim var çoğalan , bide ayaklarımda uyuşma var dünden beri Burnumda tıkalı hep 😔 Bu problemleri yaşayanlar var mi aranızda ?
Nihanozturk Oktay 29.haftadayım burun tıkanıklıgı ve bel agrısı bende de var bide bugün adet agrısı gibi bi agrı girdi kasıklarıma kıs süreliydi ama gecti sonra
Lamelif Oktay 32+2 ye girecez birazdan bel ve sırt ağrılarım çok bir de idrara çok sıkışıyorum ve sıkışınca karnımda ağrı oluyor 20 dk da bir tuvaletteyim
tuuuucee Oktay ben sabahtan beri durunamıyorum sırtım belim çok ağrıyor bide sanki karnımda değilde kasııklarımda duruyo çok ağrı yapıyo sanki kasığımdan ayaklarını çıkaracakmış gibi hissediyorum 😔
prensleriminannesii Nihanozturk benimde aynı şikayetler var dün bütün gün adet olucak gibi ağrım oldu bacaklarıma kalçama vuran ağrılar bugünde devam ediyor ama sırtımdan aşağı doğru geliyo bu sefer kasıklarıma bacaklarıma vuruyor ağrı 😔
Nihanozturk prensleriminannesii ay evet ya benimde öyle😞 bide buara gazım oldugunda karnıma sancı giriyo yatamıyorum oturamıyorum cok fena bisey
BurcuUur Benimde acayip kasık ve bel ağrım var dinlenince geçiyor ama ayağa kalınca yürüyünce yine geliyor korkuyorum erken doğum habercisi değildir inşallah 29.haftadayım
Nevinn Lamelif bende ayni durumdayim canim yaa bebek mi cok asagida acaba onun icin mi cok sikisiyoruz tuvalete bilemedim